Italia

Atalanta vs AS Roma ponturi Serie A 12.05.2024

Duminică, de la ora 21:45 se va juca partida dintre Atalanta și AS Roma, joc din runda cu numărul 36 în Serie A, urmând să se dispute pe “Gewiss Stadium”. Meci echilibrat?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Atalanta vs AS Roma

Cele două echipe sunt în luptă directă pentru ultimul loc ce duce în Champions League, motiv pentru care mă aștept ca miza partidei să își spună cuvântul. Cu siguranță, Atalanta și AS Roma vor fi destul de prundente, iar recomandarea mea este pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 2.00 la agenția de pariuri Unibet.

Ponturi Atalanta vs AS Roma

Unibet
Unibet

Atalanta vs AS Roma

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Atalanta

  • Echipa din Bergamo este într-o formă de zile mari. Atalanta tocmai s-a calificat în finala Europa League, după ce a eliminat-o pe Liverpool în sferturi și Marseille în semifinale. De asemenea, este și în finala Cupei Italiei, după ce a trecut de Fiorentina.
  • Elevii lui Gian Piero Gasperini se află pe locul 5 în Serie A, loc de Champions League, cu 60 de puncte acumulate în 34 de etape. Ultimul joc disputat în campionat a fost cu cei de la Salernitana, câștigat cu scorul de 2-1.
  • Atalanta este neînvinsă în ultimele 3 dueluri directe cu AS Roma - 0-1, 3-1, 1-1. Poate obține un nou succes? 2.05 este cota la victorie!

Echipa probabilă Atalanta: Carnesecchi - Scalvini, Hien, Djimsiti - Zappacosta, Ederson, Pasalic, Ruggeri - Koopmeiners, Lookman - Scamacca

AS Roma

  • Elevii lui Daniele De Rossi sunt cu moralul la pământ înainte de jocul cu Atalanta. AS Roma tocmai a fost eliminată de Leverkusen din semifinalele Europa League (2-0 în tur și 2-2 în retur).
  • AS Roma ocupă în prezent locul 6 în Serie A, cu 60 de puncte acumulate în 34 de etape, la fel ca Atalanta, diferența fiind făcută golaveraj. Ultimul joc disputat în campionat de Lukaku & a fost cu Juventus, încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • “Giallorossi” au câștigat doar de 5 ori contra celor de la Atalanta în ultimii 10 ani - ultimul succes avea loc în 2022. Poate AS Roma câștiga din nou? 3.60 este cota!

Echipa probabilă AS Roma: Svilar - Celik, Mancini, Ndicka, Angelino - Cristante, Paredes, Pellegrini - Dybala, Lukaku, El Shaarawy


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri