Italia

AC Milan vs Empoli ponturi Serie A 10.03.2024

Duminică, 10 martie, de la ora 16:00, AC Milan primește vizita celor de la Empoli pe “San Siro”, meci din etapa cu numărul 28 în Serie A. Giroud & Co. promit spectacol!


Ponturi pariuri și pronostic analizat AC Milan vs Empoli

AC Milan este cu moralul ridicat după victoria din cupele europene și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că va avea fanii de partea sa. De altfel, Giroud & Co. se descurcă de minune pe teren propriu. Voi paria pe 1 pauză/1 final, la o cotă de 2.10 la Unibet!

Ponturi AC Milan vs Empoli

Unibet
Unibet

AC Milan vs Empoli

1 pauză/1 final

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

AC Milan

  • AC Milan vine după victoria clară din optimile Europa League. “Diavolul Milanez” s-a impus cu scorul de 4-2 în manșa tur cu Sparta Praga, deci este cu un picior în sferturile competiției.
  • Rosssoneri ocupă în acest moment doar locul 3 în campionat, cu 56 de puncte, fiind la 16 lungimi în spatele liderului Inter, deci șansele la titlu sunt spre zero.
  • Trebuie spus faptul că trupa lui Pioli a câștigat în ultima etapă contra celor de la Lazio, 0-1 pe Stadio Olimpico.
  • AC Milan a câștigat 5 din ultimele 6 dueluri directe cu Empoli - în tur s-au impus cu scorul de 3-0. Obțîn Giroud & Co. un nou succes?

Echipa probabilă AC Milan: Maignan - Calabria, Thiaw, Gabbia, Hernandez - Bennacer, Reijnders - Pulisic, Loftus-Cheek, Okafor - Jovic

Empoli

  • Empoli vine după o înfrângere surprinzătoare, 0-1 pe teren propriu cu cei de la Cagliari, acesta fiind primul eșec din ultimele 7 etape.
  • În prezent, echipa oaspete se află doar pe locul 14 în Serie A, cu 25 de puncte acumulate în 27 de etape, având doar două lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Doar de două ori în ultimii 20 de ani a câștigat Empoli contra celor de la AC Milan. Poate obține un nou succes? 7.50 este cota la victorie!

Echipa probabilă Empoli: Caprile - Ismajli, Walukiewicz, Luperto - Gyasi, Maleh, Marin, Cacace - Zurkowski, Cambiaghi - Niang


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri