Italia

AC Milan vs Atalanta ponturi Serie A 25.02.2024

Duminică, 25 februarie, de la ora 21:45, AC Milan primește vizita celor de la Atalanta pe “San Siro”, meci din etapa cu numărul 26 în La Liga. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat AC Milan vs Atalanta

O remiză nu le-ar ajuta foarte multe în clasament, astfel că mă aștept ca cele două echipe să joace ofensiv, la victorie. De altfel, AC Milan și Atalanta sunt formații cu jucători de calitate în atac, care oricând pot face diferența pe tabelă. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.60 la NetBet!

Ponturi AC Milan vs Atalanta

Netbet
Netbet

AC Milan vs Atalanta

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

AC Milan

  • AC Milan nu este în cea mai bună formă înainte de jocul cu Atalanta. “Diavolul Milanez” vine după două înfrângeri consecutive, 4-2 cu Monza în campionat și 3-2 cu Rennes în Europa League - chiar și așa, Milan s-a calificat în optimi, după victoria cu 3-0 din tur.
  • Rosssoneri ocupă în acest moment doar locul 3 în campionat, cu 52 de puncte, fiind la 11 lungimi în spatele liderului Inter, deci șansele la titlu sunt minime.
  • Trebuie spus faptul că trupa lui Pioli a câștigat 9 din cele 12 jocuri disputate pe teren propriu în acest sezon. Obțin Giroud & Co. un nou succes? 2.45 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Maignan – Florenzi, Thiaw, Gabbia, Theo Hernandez – Bennacer, Reijnders – Chukwueze, Loftus-Cheek, Leao – Giroud

Atalanta

  • Atalanta este pe val, fiind fără înfrângere de 10 partide, timp în care a înregistrat 9 victorii și 1 remiză. În această perioadă s-a calificat și în semifinalele Cupei Italiei, după ce a eliminat-o pe AC Milan cu scorul de 2-1.
  • Echipa din Bergamo se află pe locul 5 în Serie A, cu 45 de puncte acumulate în 25 de etape, fiind la doar 3 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League.
  • Trupa antrenată de Gasperini a câștigat 8 ultimele două dueluri directe - în tur s-a impus cu scorul de 3-2. Poate câștiga din nou? Un succes este recompensat cu o cotă de 3.00!

ECHIPA PROBABILĂ: Carnesecchi – Scalvini, Djimsiti, Kolasinac – Holm, De Roon, Ederson, Ruggeri – Koopmeiners – Miranchuk, De Ketelaere


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri