Fotbal

Irlanda de Nord vs Andorra - Amical International - 11-06-2024

Marți seara, cu începere la ora 21:45, Irlanda de Nord va da piept cu naționala Andorrei, într-o partidă amicală ce se va disputa la Murcia, pe “Estadio de La Condomina”.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Irlanda de Nord vs Andorra

Irlanda de Nord nu este o națională grozavă, însă este cu siguranță mult peste nivelul adversarei sale, așa că ne așteptăm să facă o figură frumoasă în această confruntare. Dă totuși piept cu una dintre cele mai slabe naționale din Europa, care este într-o formă foarte slabă, de aceea ne așteptăm să profite și să se impună în manieră categorică, motiv pentru care mizăm pe varianta “1 pauză / 1 final”, la o cotă de 1.72 oferită de Betano.

Ponturi Irlanda de Nord vs Andorra

Betano
Betano

Irlanda de Nord vs Andorra

1 pauză / 1 final

Betano Casino

124 Rotiri Gratuite + 24 LEI Pariu Gratuit Fără Depunere

Joacă acum

Irlanda de Nord

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca mare favorită în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind o echipă mult mai valoroasă, cel puțin pe hârtie.
  • Reprezentativa pregătită de Michael O’Neill a avut un parcurs slab în preliminariile pentru EURO 2024, terminând penultima într-o grupă cu Danemarca, Slovenia, Finlanda, Kazakhstan și San Marino, obținând doar nouă puncte din 30 posibile.
  • După trei partide consecutive fără înfrângere, în care a remizat cu România și s-a impus cu Danemarca și Scoția, naționala Irlandei de Nord a clacat, aceasta pierzând în manieră categorică cu Spania, scor 5-1.

ECHIPA PROBABILĂ: Peacock-Farrell; Spencer, Ballard, Toal, Donnelly; McCausland, S. Charles, Evans, Price; Reid, Magennis

Andorra

  • Este una dintre cele mai slabe naționale ale continentului, care, din punct de vedere al valorii, nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, astfel că bookmakerii au toate motivele să o dea ca outsideră.
  • Naționala lui Koldo Álvarez a jucat în nota sa în preliminariile pentru EURO 2024, terminând ultima într-o grupă cu România, Elveția, Israel, Belarus și Kosovo, obținând doar două puncte pe parcursul celor zece partide.
  • Reprezentativa Andorrei este fără victorie de 16 partide, în acest interval suferind 12 înfrângeri. La fel ca adversara sa, vine după un eșec suferit în fața Spaniei, pierzând cu 5-0.

ECHIPA PROBABILĂ: Gomes; San Nicolas, C. Garcia, M. Vales, Llovera, M. Garcia; C. Rubio, E. Vales, Pujol, Cervos; Cucu


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri