Fotbal

Grecia vs Malta - Ponturi Amicale Internationale - 11-06-2024

Confruntarea amicală dintre Grecia și Malta este programată să se joace marți seara, de la ora 19:00, urmând să se desfășoare pe “Untersberg-Arena”, unde ne așteptăm ca grecii să facă o figură frumoasă.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Grecia vs Malta

Grecia este net superioară din toate punctele de vedere, dispunând de un lot mai valoros, având de asemenea și mult mai multă experiență, așa că avem toate motivele să credem că va face o figură frumoasă în această partidă. Bazându-ne pe faptul că se va impune în manieră clară, vom miza pe faptul că va marca de cel puțin două ori, astfel că vom paria în consecință, la o cotă de 1.47 oferită de cei de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Grecia vs Malta

Betano
Betano

Grecia vs Malta

Grecia peste 1,5 goluri

Betano Casino

124 Rotiri Gratuite + 24 LEI Pariu Gratuit Fără Depunere

Joacă acum

Grecia

  • Pe lângă faptul că dispune de un lot mult mai valoros, are și mult mai multă experiență decât adversara sa, așa că nu este o surpriză faptul că bookmakerii au decis să o dea ca mare favorită în această confruntare.
  • Grecii au ratat încă o calificare, ajungând la un deceniu fără participare la vreun turneu final, ultima dată jucând la Campionatul Mondial din Brazilia, din 2014. În preliminariile pentru EURO 2024, aceștia au terminat pe locul al treilea într-o grupă cu Franța, Olanda, Irlanda și Gibraltar, în care au obținut 13 puncte, reușind partru victorii și o remiză.
  • Naționala Greciei a jucat și la baraj, unde nu a avut însă noroc, trecând de Kazakhstan în semifinale, pierzând cu Georgia în finală, după loviturile de departajare. De atunci a disputat un singur joc, dând piept cu Germania, într-un amical în care a pierdut cu 2-1.

ECHIPA PROBABILĂ: Tzolakis; Rota, Mavrapanos, Retsos, Kyriakopoulos; Bouchalakis, Kourbelis; Masouras, Bakasetas, Limnios; Pavlidis

Malta

  • Vorbim de una dintre cele mai slabe naționale din Europa, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia din toate punctele de vedere, astfel că, după cum era de așteptat, pornește ca mare outsideră în această înfruntare.
  • Maltezii au avut un parcurs dezastruos în preliminariile pentru EURO 2024. Evident, aceștia nu au avut pretenții să termine mai sus de ultimul loc al grupei, însă nu au obținut nici macar vreun punct, jucând ce-i drept într-o grupă grea, cu Anglia, Italia, Ucraina și Macedonia de Nord.
  • Naționala Maltei vine după șapte partide consecutive fără succes, interval în care a suferit cinci înfrângeri, ultima venind în meciul anterior, pierzând cu un categoric 7-1 în fața Cehiei.

ECHIPA PROBABILĂ: Bonello; J. Borg, Pepe, S. Borg; Muscat, J. Mbong, Pisani, Guillaumier, Teuma, Camenzuli; Satariano


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Cristian Dragan

Cristian Dragan

Cristian este un membru cu o vechime și o experiență foarte mare în acest domeniu, se ocupă de avancronici sportive de peste 8 ani, la noi pe site el oferă analize din fotbal și tenis.


Top case de pariuri