Germania

Werder Bremen vs VFB Stuttgart - Ponturi Bundesliga - 21-04-2024

Duminică, de la ora 16:30, Weserstadion găzduiește meciul din runda cu numărul 30 dintre Werder Bremen și VFB Stuttgart.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Werder Bremen vs VFB Stuttgart

După modul cum au evoluat Bremen și Stuttgart în precedentele cinci meciuri este cât se poate de clar că avem o echipă favorită și aceasta este cea oaspete și în contextul acesta merg pe mâna ei. Victorie Stuttgart este recomandarea mea, cotă 1.62 la Superbet.

Superbet
Superbet

Werder Bremen vs VFB Stuttgart

Victoie VFB Stuttgart

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Werder Bremen - VFB Stuttgart

Werder Bremen

  • Fără victorie de mai bine de două luni, Bremen revine acasă dornică să o încurce pe Stuttgart, însă sunt șanse foarte mici să poată face asta după cum s-a prezentat.
  • Două remize și cinci înfrângeri a înregistrat în aceste două luni în care nu a reușit să șină pasul cu echipele pe care le-a întâlnit. Cea mai mare diferență s-a înregistrat în runda anterioară, 0-5 pe terenul campioanei Bayer Leverkusen.
  • Cu asemenea rezultate foarte slabe, Bremen este pe locul 12, cu 31 de puncte. Ar același număr de puncte ca Gladbach și Wolfsburg, doar golaverajul face diferența între ele.

Echipă probabilă: Zetterer - Veljković, Friedl (c), Jung - Weiser, Schmid, Lynen, Bittencourt, Agu - Woltemade, Ducksch

VFB Stuttgart

  • În urma meciurilor care s-au jucat și sâmbătă, Stuttgart a rămas pe locul 3, cu 63 de puncte și are 3 puncte mai puține decât Bayern. Dar și un meci mai puțin.
  • Moralul este foarte ridicat, mai ales că în ultimele cinci dueluri a acumulat 13 puncte din 15 maxim posibile și își consolidează tot mai mult locul de Champions League.
  • În runda anterioară a ținut pasul cu Frankfurt încă din primul minut. Chiar a reușit să controleze jocul și să-l câștige cu 3-0, toate golurile au venit încă din prima repriză.

Echipă probabilă: Nübel - Stergiou, Anton, (c), Ito, Mittelstädt - Leweling, Karazor, Stiller, Führich - Undav, Guirassy


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri