Germania

Leipzig vs Monchengladbach – Ponturi Bundesliga – 17-02-2024

Sâmbătă, cu începere de la 19:30, RB Leipzig joacă pe Red Bull Arena și va evolua în compania lui Monchengladbach. Meciul din runda 22 este televizat de Orange Sport.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Leipzig vs Monchengladbach

S-ar putea spune despre RB că este puțin obosită, dar cu toate acestea nivelul pe care ea îl propune este net superior lui Gladbach, iar drept urmare înclin să merg pe mâna celor mai buni și vă recomand victorie RB Leipzig, cotă 1.40 la Superbet.

Superbet
Superbet

Leipzig vs Monchengladbach

Victorie RB Leipzig

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Leipzig - Monchengladbach

Leipzig

  • Poate că 1.40 nu este o cotă mare, dar pentru un meci în care favorita joacă din nou după câteva zile, cred că este o cotă decentă. RB a avut recent meci în turul optimilor UCL și a pierdut cu 0-1.
  • Cu toate că nu a practicat deloc un meci timid în fața lui Real Madrid, RB Leipzig trebuie să arate acum că este echipa mai bună și să iasă cu fruntea sus, așa cum a făcut-o când a jucat în cel mai recent joc acasă din campionat.
  • Este a 5-a în ierarhia Bundesliga, cu 37 de puncte. Are 3 lungimi mai puține dect BVB care este în fața ei, dar și cinci peste Frankfurt, echipa imediat sub ea în clasament.

Echipă probabilă: Gulacsi – Henrichs, Orban, Klosterman, Raum – Simons, Schlager, Kampl, Olmo – Openda, Sesko

Monchengladbach

  • “Mânjii” tot caută un nou succes de vreo patru etape, dar în tot acest duel au trebuit să se recunoască învinși în două rânduri, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate.
  • În runda anterioară a jucat cu Darmstadt, acasă, dar deși era favorita caselor de pariuri, nu a fost cu nimic mai bună și scorul la finalul meciului a fost 0-0.
  • Este mai aproape de zona roșie decât de cupele europene. Gladbach în meciul de sâmbătă va intra din postura de a 13-a clasată, cu 22 de puncte. Este la egalitate cu Bochum.

Echipă probabilă: Nicolas – Scally, Elvedi, Itakura, Netz – Kone, Weigl, Reitz – Hack, Honorat - Siebatcheu


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri