Germania

Heidenheim vs Koln – Ponturi Bundesliga – 18-05-2024

Sâmbătă, de la ora 16:30, Heidenheim primește vizita lui FC Koln în runda cu numărul 34 din campionatul Germaniei. Meciul se joacă pe Voith-Arena.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Heidenheim vs Koln

Ținând cont de situația actuală a celor două echipe, probabil golurile nu or să lipsească. Ambele au înscris în patru din precedentele cinci meciuri jucate de către formația gazdă și pe exact asta voi miza și ei. Ambele marchează este recomandarea mea, cotă 1.50 la Superbet.

Superbet
Superbet

Heidenheim vs Koln

Ambele marchează

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Heidenheim – Koln

Heidenheim

  • Neînvinsă de trei meciuri, Heidenheim și-a salvat sezonul acesta și rămâne pentru cel puțin un an la cel mai înalt nivel al fotbalului din Germania.
  • Imediat după victorie cu 1-0 de pe terenul lui Darmstadt, Heidenheim a încheiat la egalitate meciurile cu Mainz și Freiburg. Ambele confruntări s-au încheiat 1-1.
  • În ceea ce privește clasamentul, se află pe locul 9, cu 39 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Augsburg și Bremen, dar cu golaveraj mai bun decât cele două.

Echipă probabilă: Müller - Traoré, Mainka (c), Gimber, Föhrenbach - Schöppner, Maloney - Dinkçi, Sessa, Beste - Kleindienst

Koln

  • Din păcate, FC Koln s-a trezit mult prea târziu și victoria din runda anterioară îi mai oferă doar o speranță mică la salvarea de la retrogradarea directă.
  • A reușit să treacă cu scorul de 3-2 de Union Berlin și astfel să ajungă la trei etape consecutive fărră eșec în Bundesliga. Pe lângă victoria de acasă, a mai remizat cu Freiburg și Mainz.
  • Ca și retrogradată, Koln are 27 de puncte, 3 mai puține decât Union Berlin și are nevoie de toate punctele doar pentru a spera că Union nu va lua puncte din partida cu Freiburg.

Echipă probabilă: Schwäbe - Thielmann, Hübers, Chabot, Heintz - Martel, Christensen - Alidou, Uth, Kainz (c) - Tigges


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri