Franta

Lorient vs PSG ponturi Ligue 1 24.04.2024

Miercuri, de la ora 20:00, în cadrul etapei cu numărul 29 din Ligue 1, PSG se va deplasa pe “Stade du Moustoir”, acolo unde va da piept cu cei de la Lorient. Mbappe & Co. promit spectacol!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Lorient vs PSG

PSG este pe val și mă aștept să continue seria de victorii, mai ales că întâlnește un adversar modest. De altfel, Lorient este într-o formă slabă și nu cred că are resursele necesare pentru a produce surpriza. Recomand pronosticul 2 pauză/2 final, la o cotă de 2.00 la agenția de pariuri online NetBet!

Ponturi Lorient vs PSG

Netbet
Netbet

Lorient vs PSG

2 pauză/2 final

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Lorient

  • Lorient este în criză de rezultate. Echipa gazdă este fără victorie de 5 runde, timp în care a înregistrat 4 înfrângeri și 1 remiză. Recent, aceștia au pierdut cu Nice în deplasare, scor 3-0.
  • În acest moment, trupa condusă de Regis Le Bris este penultima în Ligue 1, cu 26 de puncte strânse în 29 de etape, fiind la doar 3 lungimi de salvarea de la retrogradare.
  • În mod surprinzător, Lorient este neînvinsă în ultimele două dueluri directe cu PSG (1-1/1-3). Crezi că se poate menține această statistică? 7.50 este cota la victorie!

Echipa probabilă Lorient: Mvogo – Mendy, Adjei, Toure – Katseris, Bakayoko, Louza, Le Bris – Ponceau, Mohamed, Kari

PSG

  • PSG nu are adversar în Franța. Recent, Mbappe & Co. au făcut instrucție cu Lyon, scor 4-1. Înainte de acest succes, trupa pregătită de Luis Enrique se califica în semifinalele Champions League, după ce o elimina pe Barcelona.
  • În Ligue 1, PSG este lider și se îndreaptă către un nou titlu. După 29 etape, parizienii au 11 puncte peste locul secund, ocupat de Monaco.
  • Trebuie spus faptul că PSG a pierdut un singur meci în acest sezon de Ligue 1!
  • Domină clar duelurile directe cu Lorient, reușind să câștige 8 din ultimele 10 partide disputate pe terenul acestora. Se impune din nou?

Echipa probabilă PSG: Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Pereira, Beraldo – Asensio, Zaire-Emery, Ferreira, Barcola – Kolo Muani, Goncalo Ramos


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri