Europa League

Toulouse vs Benfica ponturi Europa League 22.02.2024

Joi, de la ora 19:45 se va juca partida retur dintre Toulouse și Benfica, joc din 16-imile Europa League, urmând să se dispute la Larnaca, pe “Stadium Municipal ”. Meci de goluri?

Benfica

Ponturi pariuri și pronostic analizat Toulouse vs Benfica

Toulouse este obligată să joacă ofensiv, la victorie, pentru a mai spera la calificare. De partea cealaltă, Benfica este o formație super ofensivă și, cu siguranță, va înscrie și în retur, mai ales că este într-o forma bună. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.70 la agenția de pariuri online Winmasters!

Ponturi Toulouse vs Benfica

Netbet
Netbet

Toulouse vs Benfica

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Toulouse

  • Toulouse a impresionat în grupele Europa League, acolo unde s-a clasat pe locul secund, după Liverpool (doar un punct diferență), dar înaintea celor de la Union SG și LASK Linz. Pare că parcursul european va lua sfârșit, după eșecul din partida tur cu Benfica, scor 2-1 - 5.60 este cota!
  • Francezii au mari probleme în Ligue 1, acolo unde au doar 5 victorii în primele 21 de etape. Totuși, în ultimul joc disputat, Toulouse a obținut o victorie de moral, 1-2 în deplasare cu Monaco.
  • De spus este faptul că Toulouse a pierdut ultimele 3 partide disputate pe teren propriu! Sparge gheața cu Benfica?

ECHIPA PROBABILĂ: Restes – Desler, Costa, Nicolaisen, Diarra – Casseres, Sierro – Donnum, Gboho, Suazo – Dallinga

Benfica

  • Benfica vine din grupele Champions League, acolo unde s-a clasat doar pe locul 3, după Real Sociedad și Inter, dar înaintea celor de la Salzburg. “Vulturii” se numără printre echipele cu pretenții la trofeu - sunt cu un picior în optimi, după victoria din tur.
  • Echipa condusă de Roger Schmidt nu a mai pierdut un meci oficial din noiembrie 2023. În Liga Portugal, Benfica ocupă primul loc, având același număr de punct că Sporting Lisabona și 7 lungimi peste rivala Porto.
  • Înainte de a da piept cu Toulouse, Benfica a obținut o victorie categorică, 6-1 cu Vizela. Se impune Benfica și în retur în fața celor de la Toulouse?

ECHIPA PROBABILĂ: Trubin – Aursners, Antonio Silva, Otamendi, Bah – Neves, Kokcu – Di Maria, Rafa Silva, Joao Mario – Cabral


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri