Europa League

Sporting Lisabona vs Atalanta ponturi Europa League 06.03.2024

Miercuri, în data de 6 martie, cu începere la ora 19:45, se va juca partida tur dintre Sporting Lisabona și Atalanta, ce contează pentru optimile Europa League, urmând să se desfășoare pe “Estádio José Alvalade”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sporting Lisabona vs Atalanta

Se anunță o dublă spectaculoasă, cu multe goluri, asta pentru că sunt două echipe ofensive, care înscriu constant. Cred că pentru acest prim joc, cea mai bună opțiune este un pariu pe goluri la Winmasters. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.60!

Ponturi Sporting Lisabona vs Atalanta

Winmasters
Winmasters

Sporting Lisabona vs Atalanta

ambele marchează

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Sporting Lisabona

  • Sporting este outsider la calificarea în sferturile Europa League - 2.00 este cota în acest moment!
  • “Leii” din Lisabona sunt într-o formă bună înainte de manșa tur cu Atalanta, fiind fără înfrângere de 9 partide, timp în care au înregistrat 7 victorii și 2 remize.
  • Echipa pregătită de Ruben Amorim s-a calificat în optimile Europa League, după ce a trecut de Young Boys (4-2 la general). Poate ajunge în sferturi?
  • Trebuie să știi că Sporting Lisabona nu a mai pierdut pe teren propriu din mai 2023. Atunci era învinsă chiar de Atalanta în grupele Europa League, scor 1-2. Își ia revanșa?

Echipa probabilă Sporting Lisabona: Israel - Diomande, Coates, Reis - Esgaio, Hjulmand, Braganca, Santos - Trincao, Gyokeres, Edwards

Atalanta

  • Echipa din Bergamo nu este în cea mai bună formă înainte de manșa tur cu Sporting Lisabona. Atalanta este fără victorie de 3 jocuri, timp în care a pierdut cu Bologna și Inter, iar cu AC Milan a încheiat la egalitate.
  • Elevii lui Gian Piero Gasperini se află pe locul 6 în Serie A, cu 46 de puncte acumulate în 27 de etape, fiind la doar 5 lungimi distanță de top 4, locuri de Champions League.
  • Italienii s-au calificat direct în optimile Europa League, după ce au câștigat o grupă cu Sporting Lisabona, Sturm Graz și Rakow. În faza grupelor, Atalanta câștiga cu 2-1 în deplasare, iar pe teren propriu scorul era 1-1. Poate câștiga din nou în Portugalia?

Echipa probabilă Atalanta: Musso - Scalvini, Djimsiti, Kolasinac - Hateboer, Pasalic, Ederson, Bakker; Koopmeiners - De Ketelaere, Lookman


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri