Europa League

Rennes vs AC Milan ponturi Europa League 22.02.2024

Meciul retur dintre Rennes și AC Milan se joacă joi, 22 februarie, în 16-imile Europa League. Partida va avea loc pe “Roazhon Park”, din Atena, cu începere de la ora 19:45. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Rennes vs AC Milan

Rennes nu are nimic de pierdut și va trebui să își joace șansa până la capăt. De partea cealaltă, AC Milan are nevoie de victorie, în special pentru moral. Mă aștept la un joc deschis, cu multe reușite, mai ales că sunt două formații care practică un fotbal ofensiv. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.75 la Unibet!

Ponturi Rennes vs AC Milan

Unibet
Unibet

Rennes vs AC Milan

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Rennes

  • După înfrângerea cu 3-0 din tur, șansele ca Rennes să se califice în optimile Europa League au scăzut drastic - o minune primește o cotă de 14.00!
  • În schimb, “Canarii” traversează o perioadă foarte bună în campionatul intern, fiind fără înfrângere în ultimele 7 etape, timp în care a înregistrat 6 victorii și 1 remize. Recent, a câștigat cu 3-1 pe teren propriu contra celor de la Clermont. De asemenea, în această perioadă s-a calificat și în sferturile Cupei Franței.
  • Trebuie să știi că Rennes a câștigat 8 din ultimele 10 partide disputate în toate competițiile! Conform caselor de pariuri, un succes în manșa retur cu AC Milan este recompensat cu o cotă de 2.65!

ECHIPA PROBABILĂ: Mandanda - G. Doue, Seidu, Theate, Truffert - Bourigeaud, Matusiwa, Santamaria, D. Doue - Kalimuendo, Terrier

AC Milan

  • AC Milan a rezolvat ecuația calificării încă din tur, după un joc perfect făcut de italieni. “Diavolul Milanez” a dominat categoric prima manșă, iar scorul putea fi unul mult mai mare.
  • Rosssoneri nu se descurcă la fel de bine și în Serie A. În ultimul meci disputat a pierdut fără drept de apel pe terenul celor de la Monza, scor 4-2. Totuși, acesta este primul eșec din ultimele 11 etape!
  • Trebuie spus faptul că trupa lui Pioli a câștiga nu se poate lăuda cu evoluții foarte bune în meciurile disputate în deplasare, având doar 4 victorii în precedentele 10 partide. Se impun Giroud & Co. și în retur? 2.75 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Maignan - Florenzi, Gabbia, Kjaer, Hernandez - Reijnders, Musah - Pulisic, Loftus-Cheek, Leao - Giroud


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri