Europa League

Marseille vs Benfica ponturi Europa League 18.04.2024

Joi, în data de 18 aprilie, cu începere la ora 22:00, se va juca partida retur dintre Marseille și Benfica, ce contează pentru sferturile Europa League, urmând să se desfășoare pe “Stade Vélodrome”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Marseille vs Benfica

Marseille este obligată să joace ofensiv, la victorie, asta pentru a mai spera la calificare. De partea cealaltă, Benfica este o formație redutabilă și, cu siguranță, va avea un cuvânt de spus și în retur. Mă aștept la un duel la fel de spectaculos ca în tur, iar recomandarea mea este pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.60 la NetBet.

Ponturi Marseille vs Benfica

Netbet
Netbet

Marseille vs Benfica

ambele marchează

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Marseille

  • OM este într-o formă slabă înainte de manșa retur cu Benfica. Marseille vine după 5 înfrângeri consecutive! În aceste condiții, șansele de calificare sunt minime - 2.95 este cota!
  • Echipa de pe “Velodrome” a dezamăgit în Ligue 1. După 28 de runde, OM este doar pe locul 9 în clasament, cu 39 de puncte, fiind la doar 4 lungimi distanță de un loc în cupele europene.
  • Trupa pregătită Jean-Louis Gasset s-a descurcat mult mai bine în Europa League. Marseille a trecut cu 5-3 la general de Shakhtar Donetsk în 16-imi și cu același scor a eliminat-o și pe Villarreal. Crezi că poate întoarce scorul din tur?

Echipa probabilă Marseille: Lopez - Gigot, Balerdi, Mbemba - Harit, Ounahi, Kondogbia, Veretout, Ndiaye - Aubameyang, Moumbagna

Benfica

  • Benfica a dominat clar partida tur, însă victoria cu 2-1 nu le oferă liniște în manșa retur. Chiar și așa “Vulturii” sunt mari favoriți la calificarea în careul de ași - 1.40 este cota în acest moment!
  • Echipa condusă de Roger Schmidt s-a calificat cu mari emoții în sferturile Europa League, la limită de fiecare dată. În 16-imi a trecut de Toulouse cu 2-1 la general, iar în optimi a eliminat-o pe Rangers cu 3-2 la general.
  • Di Maria & Co. vin după o victorie clară, 3-0 cu Moreirense. După 29 de etape, Benfica este la 7 puncte în spatele liderului Sporting Lisabona.
  • Se impune Benfica și în retur?

Echipa probabilă Benfica: Trubin - Bah, Silva, Otamendi, Aursnes - Florentino, Neves - Di Maria, Rafa, Neres - Tengstedt


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri