Fotbal

Croatia vs Tunisia - Ponturi Amical - 23-03-2024

Sâmbătă, de la ora 22:00, Croația și Tunisia se vor duela la Cairo, pe stadionul 30 Iunie, acolo unde încap 30.000 de fani. Partida face parte din seria de meciuri de pregătire pe care europenii le au în vederea pregătirii EURO 2024.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Croația vs Tunisia

Este ocazia perfectă pentru Croația să egaleze situația la general după ce în 2019 pierdea cu 1-2 prima confruntare cu Tunisia. Valoarea echipei europene este mult mai mare, iar victorie Croația este un pariu pe care îl consider foarte bun, cu atât mai mult că este cotă 1.53 la Superbet.

Superbet
Superbet

Croația vs Tunisia

Victorie Croația

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Croația - Tunisia

Croația

  • Dornică să reușească o nouă victorie în meciurile de pregătire, Croația are toate șansele să facă asta, cu atât mai mult acum când vine după două victorii consecutive fără gol primit.
  • Prin victoriile cu 2-0 în disputa cu Letonia și 1-0 cu Armenia a încheiat o campanie bună și a obținut un loc pentru Campionatul European 2024, unde va juca cu Spania, Albania și Italia.
  • În același timp, selecționata urmează să joace cu Macedonia de Nord și Portugalia în luna iunie. Atunci se vor disputa ultimele dueluri de pregătire înaintea debutului la EURO 2024 care este setat pentru 15 iunie.

Tunisia

  • Eliminată după faza grupelor Cupei Africii pe Națiuni, Tunisia nu a putut câștiga cu Mali, Africa de Sud și Namibia, drept pentru care a încheiat pe ultimul loc.
  • Cu toate acestea, în precedentele șapte dueluri fie ele oficiale sau de pregătire, selecționata africană a reușit să obțină trei victorii, alte trei meciuri s-au încheiat la egalitate și un duel a fost pierdut.
  • Sub 2,5 goluri s-au înscris în precedentele șase meciuri pe care le-a disputat. Tot în șase din cele șapte dueluri s-a marcat de către o singură echipă.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri