Copa America

Uruguay vs Bolivia ponturi Copa America 28.06.2024

Meciul dintre Uruguay și Bolivia se joacă vineri noapte, 28 iunie, în runda cu numărul 2 de la Copa America. Partida va avea loc pe “MetLife Stadium”, cu începere de la ora 04:00. Uruguay promite spectacol!

Uruguay

Ponturi pariuri și pronostic analizat Uruguay vs Bolivia

Diferența de valoare și formă de moment este uriașă. Mă aștept ca Uruguay să facă spectacol cu Bolivia și să se impună fără probleme, așa cum a făcut-o mai de fiecare dată cu aceștia. Recomand pronosticul “1 pauză/1 final”, la o cotă de 1.55 la Winmasters!

Ponturi Uruguay vs Bolivia

Winmasters
Winmasters

Uruguay vs Bolivia

1 pauză/1 final

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Uruguay

  • Câștigătoare de 15 ori la Copa America, Uruguay se numără printre favoritele la trofeu și la această ediție.
  • Selecționata lui Marcelo Bielsa a început în forță turneul, cu o victorie, iar în prima rundă a câștigat fără probleme cu modesta Panama, scor 3-1, grație golurilor înscrise de Araujo, Nunes și Vina.
  • Domină clar duelurile directe cu Bolivia, reușind să câștige 7 din precedentele 10 întâlniri - în 2023 se impunea cu 3-0!
  • Uruguay se descurcă bine și în preliminariile pentru Cupa Mondială 2026. În prezent, Suarez & Co. se află pe locul secund, cu 13 puncte strânse în 6 jocuri.

Echipa probabilă Uruguay: Rochet – Nandez, R Araujo, Gimenez, Olivera – Valverde, Bentancur, de la Cruz – Pellistri, Nunez, Araujo

Bolivia

  • Bolivia a început cu stângul Copa America 2024. Bolivienii au pierdut clar în prima etapă cu SUA, țara gazdă, scor 2-0, meci în care au fost clar dominați.
  • Naționala pregătită de brazilianul Carlos Zago a ajuns la 4 înfrângeri consecutive, după cele cu Mexic, Ecuador și Columbia din meciurile amicale. De altfel, are 8 eșecuri în ultimele 10 partide!
  • Nu se descurcă mai bine nici în preliminariile pentru Mondialul din 2026. După 6 runde, Bolivia este penultima în grupa, cu șanse minime de calificare.
  • Doar de două ori în ultimii 20 de ani a câștigat Bolivia cu Uruguay. Poate produce surpriza? 17.00 este cota!

Echipa probabilă Bolivia: Viscarra – Cuellar, Haquin, Sagredo, Sagredo – Justiniano, Saucedo – Bruno Miranda, Tome, Fernandez – Menacho


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri