Copa America

Peru vs Canada ponturi Copa America 26.06.2024

Miercuri seara, 26 iunie, de la ora 01:00 va avea loc meciul Peru vs Canada, contând pentru etapa cu numărul 2 la Copa America, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci echilibrat?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Peru vs Canada

Nu sunt doua echipe care sa impresioneze din punct de vedere ofensiv, motiv pentru care voi alege un pariu pe goluri la Unibet. De altfel, Peru si Canada nu au inscris in prima runda de la Copa America. Pariez pe ”sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.60!

Ponturi Peru vs Canada

Unibet
Unibet

Peru vs Canada

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Peru

  • Peru a început bine Copa America, iar în prima rundă a încheiat la egalitate cu Chile, scor 0-0, meci în care au avut doar două șuturi pe spațiul porții și o posesie de 40%.
  • Astfel, selecționata condusă de uruguayanul Jorge Fossati a ajuns la 6 meciuri consecutive fără înfrângere, timp în care a înregistrat 3 remize și 3 victorii.
  • În schimb, Peru joacă modest în preliminariile pentru Cupa Mondială 2026 - este ultima clasată, cu doar două puncte strânse în 6 meciuri.
  • Finalista de la Copa America din 2019, Peru, este outsider în duelul cu cei din Canada. Un succes este recompensat cu o cotă de 3.25!

Echipa probabilă Peru: Gallese – Callens, Zambrano, Araujo – M.Lopez, Quispe, Cartagena, Pena, Polo – Lapadula, Flores

Canada

  • Prezentă pentru prima dată la Copa America, Canada a debutat cu o înfrângere. Canadienii au pierdut cu Argentina, scor 2-0, partida în care rar au ajuns la poartă.
  • Înainte de Copa America, națională pregătită de Jesse Marsch a disputat două partide amicale. Canada a pierdut fără drept de apel cu Olanda (4-0), iar cu Franța a încheiat la egalitate (0-0).
  • Trebuie spus faptul că, Canada s-a oprit în optimi în Concacaf Nations League și în aceeași fază la Gold Cup.
  • Canadienii sunt fără gol marcat de 3 partide! Poate câștiga cu Peru? 2.30 este cota pentru un succes istoric!

Echipa probabilă Canada: Crepeau – Johnston, Bombito, Cornelius, Davies – Buchanan, Osorio, Eustaquio, Millar – J.David, Larin


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri