Copa America

Paraguay vs Brazilia ponturi Copa America 29.06.2024

Meciul dintre Paraguay și Brazilia se joacă sâmbătă, 29 iunie, în runda cu numărul 2 de la Copa America 2024. Partida va avea loc pe “Allegiant Stadium”, cu începere de la ora 04:00 dimineata. Se impun brazilienii?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Paraguay vs Brazilia

Brazilia nu își mai permite niciun pas greșit și mă aștept să obțină prima victorie la Copa America. Nu cred că Paraguay poate produce surpriza, mai ales că rezultatele din ultima perioadă sunt modeste. De altfel, diferența de valoare este uriașa. Recomand pronosticul “2 pauză/2 final”, la o cotă de 1.95 la NetBet!

Ponturi Paraguay vs Brazilia

Netbet
Netbet

Paraguay vs Brazilia

2 pauză/2 final

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Paraguay

  • Paraguay a inceput cu stangul Copa America. ”Alb-rosii” au pierdut la limita cu cei din Columbia, meci in care au avut doar doua suturi pe spatiul portii.
  • Astfel, selectionata pregatita de argentinianul Garnero ramane doar cu doua victorii in ultimele 10 partide.
  • Nu se descurca mai bine nici in preliminariile pentru Cupa Mondiala 2026 - dupa 6 runde, Paraguay se afla doar pe locul 7.
  • Paraguay nu a mai castigat cu Brazilia din 2008! Crezi ca poate produce surpriza? 11.00 este cota la victorie!

Echipa probabila Paraguay: Morinigo Acosta – Velazquez, Fabian Balbuena, Alderete, Espinoza – Caballero Benitez, Cubas, Villasanti – Almiron, Arce Barrios, Enciso

Brazilia

  • Brazilia este una dintre marile favorite la castigarea Copa America 2024. Cel mai probabil, se va lupta cu Argentina lui Messi pentru trofeu.
  • Formația “Carioca” a inceput modest Copa America. Brazilia a incheiat la egalitate cu cei din Costa Rica in prima runda, scor 0-0.
  • Brazilia nu a impresionat nici în preliminariile CM 2026. In mod surprinzator, Brazilia are trei infrangeri consecutive in calificari: 0-2 vs Uruguay, 1-2 vs Columbia si 0-1 vs Argentina.
  • Totusi, nationala condusa de Dorival Junior este neinvinsa in 2024. Inainte de Copa America, Brazilia a disputat 4 partide amicale: castigat cu Anglia si Mexic, iar cu Spania si SUA a incheiat la egalitate.
  • Trebuie sa stii ca Neymar, Richarlson, Gabriel Jesus sau Casemiro sunt cele mai importante nume care nu fac parte din lotul pentru Copa America 2024. Totusi, ii vom vedea la lucru pe Vinicius Jr, Rodrygo sau Endrick.

Echipa probabila Brazilia: Alisson – Danilo, Militao, Marquinhos, Guilherme Arana – Bruno Guimaraes, Gomes – Paqueta – Rodrygo, Endrick, Vinicius Jr.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri