Copa America

Panama vs SUA ponturi Copa America 28.06.2024

Vineri noapte, 28 iunie, de la ora 01:00 va avea loc meciul Panama vs SUA, contând pentru etapa cu numărul 2 la Copa America, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Panama vs SUA

SUA este mare favorită în acest meci și este de așteptat să domine jocul. Nu cred că Panama poate produce surpriza, însă consider că nu vor ceda ușor, mai ales că au amintiri plăcute cu SUA. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 2.05 la Winmasters!

Ponturi Panama vs SUA

Winmasters
Winmasters

Panama vs SUA

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Panama

  • Panama este una dintre cele mai slabe naționale de la Copa America 2024. Panamezii au debutat cu o înfrângere, 3-1 cu Uruguay, meci în care nu au jucat deloc rău.
  • Selecționata pregătită de spaniolul Christiansen a ajuns la 4 înfrângeri în ultimele 6 partide. Totuși, acestea sunt și singurele din precedentele 15 jocuri.
  • În ultimul duel direct, Panama reușea să producă surpriza și i-a eliminat pe americani în faza semifinalelor la Gold Cup, după executarea loviturilor de departajare (0-0 în timpul regulamentar). Reușește Panama să se impună? 8.00 este cota pentru un succes!

Echipa probabilă Panama: Mosquera – Murillo, Farina, Cordoba, Miller, Davis – Puma, Martinez, Carrasquilla, Barcenas – Fajardo Nelson

SUA

  • SUA este gazda turneului final al Copa America, deci pretențiile sunt mari, cel puțin semifinale. Americanii au început bine turneul, cu o victorie clară, 2-0 cu Bolivia.
  • Naționala pregătită de Gregg Berhalter a ajuns la 4 victorii în ultimele 10 jocuri. Totuși, înainte de Copa America, americanii încheiau la egalitate cu Brazilia într-un meci amical (0-0).
  • Domină la general duelurile directe cu Panama, ceea ce era și de așteptat - SUA a câștigat 5 din precedentele 8 întâlniri. Se impune din nou? 1.40 este cota!

Echipa probabilă SUA: Turner – Scally, Richards, Ream, Robinson – McKennie, Adams, Reyna – Weah, Balogon, Pulisic


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri