Copa America

Ecuador vs Jamaica ponturi Copa America 27.06.2024

Meciul dintre Ecuador și Jamaica se joacă joi noapte, 27 iunie, în runda cu numărul2 din Grupa B de la Copa America. Partida va avea loc pe “Allegiant Stadium”, cu începere de la ora 01:00. Pariem pe goluri!

Ecuador defender Felix Torres

Ponturi pariuri și pronostic analizat Ecuador vs Jamaica

Ambele echipe au început cu o înfrângere turneul final, astfel că Ecuador și Jamaica au mare nevoie de puncte. Mă aștept la un duel tensionat, de luptă și cred că un pariu pe goluri la Unibet este cea mai bună opțiune. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Ponturi Ecuador vs Jamaica

Unibet
Unibet

Ecuador vs Jamaica

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Ecuador

  • Ecuador a început cu stângul Copa America. În prima rundă, aceștia au pierdut la limită cu Venezuela, scor 1-2.
  • Înainte de a juca la Copa America, Ecuador a disputat 5 partide amicale. În această perioadă, ecuadorienii au câștigat cu Bolovia, Hunduras și Guatemala, în timp ce cu Argentina și Italia a pierdut.
  • Naționala condusă de Felix Sanchez Bas este în cărți și pentru a ajunge la Cupa Mondială 2026. În prezent, Ecuador este pe locul 5, loc de calificare la turneul final, cu 8 puncte strânse în 6 jocuri.
  • Ecuador nu a pierdut niciodată cu Jamaica - două victorii și o remiză. Un succes în acest meci este recompensat cu o cotă de 1.55!

Echipa probabilă Ecuador: Dominguez – Preciado, Torres, Pacho, Hincapie – Franco, M.Caicedo – Sarmiento, Paez, Rodriguez –  J.Caicedo

Jamaica

  • Jamaica nu a juca deloc rău în prima rundă de la Copa America. A pierdut greu cu Mexic, printr-un gol încasat în minutul 69 - scor final 1-0.
  • Înainte de eșecul cu Mexic, Jamaica câștiga cu Republica Dominicană (1-0) și cu Dominica (3-2), echipe modeste.
  • În Nations League, Jamaica s-a oprit în semifinale. Echipa condusă de Hallgrimsson a pierdut cu 3-1 în semifinale contra SUA (meciul a avut nevoie de prelungiri).
  • Jamaica nu a câștigat niciodată cu Ecuador. Crezi că poate produce surpriza? 7.00 este cota!

Echipa probabilă Jamaica: Waite – Bernard, Latibeaudiere, Pinnock – Lembikisa, Cordova-Reid, Palmer, Leigh – Nicholson, Antonio, Gray


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri