Copa America

Columbia vs Costa Rica ponturi Copa America 29.05.2024

Sâmbată, în data de 29 iunie, cu începere la ora 01:00, se va juca partida dintre Columbia și Costa Rica, ce contează pentru runda cu numărul 2 de la Copa America 2024, urmând să se desfășoare pe “State Farm Stadium”, din Podgorica. Meci de goluri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Columbia vs Costa Rica

Columbia este mare favorită la victorie, însă Costa Rica este cu moralul ridicat după rezultatul obținut cu Brazilia. Mă aștept la un duel echilibrat, de luptă și cred că un pariu pe goluri NetBet este cea mai bună opțiune. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 2.05 la NetBet!

Ponturi Columbia vs Costa Rica

Netbet
Netbet

Columbia vs Costa Rica

sub 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Columbia

  • Columbia a început cu dreptul Copa America. Columbienii au câștigat la limită cu Paraguay în prima rundă, scor 2-1, grație golurilor înscrise de Munoz și Lerma. Astfel, au ajuns la 24 de meciuri consecutive fără înfrângere.
  • Înainte de Copa America, naționala condusă de Nestor Lorenzo făcea spectacol în cele două partide amicale cu SUA și Bolivia, reușind să câștige cu 5-1, respectiv 3-0.
  • Domină clar duelurile directe cu cei de la Costa Rica, reușind să câștige 6 din cele 7 dueluri directe. Ultima întâlnire a avut loc în 2018, un amical, câștigat cu scorul de 3-1. Se impune din nou?

Echipa probabilă Columbia: Vargas – Munoz, Sanchez, Mînă, Mojica – Uribe, Rios – J Arias, Rodriguez, Diaz – Borre

Costa Rica

  • Costa Rica a produs surpriza în prima rundă, când nu a pierdut cu Brazilia, a doua favorită la câștigarea Copa America. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0, punct mare scos de costaricani.
  • Înainte de Copa America, Costa Rica câștiga două partide. “Los Ticos” s-au impus la pas duelurile cu St Kitts & Nevis (4-0) și Grenada (3-0), meciuri din al doilea tur al calificărilor pentru CM 2026.
  • Selecționata lui Gustavo Alfaro a câștigat o singură dată cu cei din Columbia, iar asta se întâmpla în 2016 (2-3). Un succes în acest meci este recompensat cu o cotă de 10.50!

Echipa probabilă Costa Rica: Sequeira – Mitchell, Vargas, Calvo – Quiros, Galo, Brenes, Lassiter – Aguilera Zamora – Zamora, Ugalde


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri