Copa America

Canada vs Chile ponturi Copa America 30.06.2024

Duminică, în data de 30 iunie, cu începere la ora 03:00 noaptea , se va juca partida dintre Canada și Chile, ce contează pentru runda cu numărul 3 de la Copa America, urmând să se desfășoare pe “Inter&Co Stadium”. Meci de goluri?

Copa America

Ponturi pariuri și pronostic analizat Canada vs Chile

Pentru a se califica în sferturile Copa America, Chile trebuie să câștige acest meci. În caz de egalitate, Canada merge mai departe. Astfel, mă aștept la un meci spectaculos, cu multe reușite, iar recomandarea mea este pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.85 la Unibet.

Ponturi Canada vs Chile

Unibet
Unibet

Canada vs Chile

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Canada

  • Prezentă pentru prima dată la Copa America, Canada a debutat cu o înfrângere. Canadienii au pierdut cu Argentina, scor 2-0, însă în runda a 2-a au obținut și prima victorie, 0-1 cu Peru.
  • Astfel, cu 3 puncte, Canada se află pe locul secund în grupă, loc de calificare în fazele eliminatorii de la Copa America.
  • Înainte de Copa America, naționala pregătită de Jesse Marsch a disputat două partide amicale. Canada a pierdut fără drept de apel cu Olanda (4-0), iar cu Franța a încheiat la egalitate (0-0).
  • Trebuie spus faptul că selecționata Canadei s-a oprit în optimi în Concacaf Nations League și în aceeași fază la Gold Cup.
  • Canada este outsider cu Chile. Poate câștiga acest meci? 3.30 este cota!

Echipa probabilă Canada: Crepeau – Johnston, Bombito, Cornelius, Davies – Buchanan, Kone, Eustaquio, Millar – David, Larin

Chile

  • Chile a dezamăgit până acum la Copa America 2024. Chilienii au încheiat la egalitate cu Peru, scor 0-0, iar cu Argentina au pierdut la limită, scor 0-1.
  • Astfel, cu un punct, Chile ocupă locul 3 în grupă - cu o victorie în acest meci, merge în sferturile Copa America.
  • Naționala pregătită de argentinianul Gareca a jucat modest în ultima perioadă - are doar 3 victorii în ultimele 10 partide disputate în toate competițiile.
  • “Alb-roșii” au mari probleme în preliminariile pentru Cupa Mondială. După 6 runde, Chile se află pe locul 8, cu 5 puncte, loc care îi lasă “acasă”.
  • Chile are prima șansă în duelul cu cei din Canada. Un succes este recompensat cu o cotă de 2.25!

Echipa probabilă Chile: Bravo – Isla, Lichnovsky, Diaz, Suazo – Osorio, Pulgar, Echeverria – Vargas, Sanchez, Davila


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri