Copa America

Argentina vs Peru ponturi Copa America 30.06.2024

Meciul dintre Argentina și Peru se joacă duminică, 30 iunie, în runda cu numărul 3 de la Copa America 2024. Partida va avea loc pe “Hard Rock Stadium”, cu începere de la ora 03:00 noaptea. Se impun Messi & Co.?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Argentina vs Peru

Argentina nu are adversar în grupă și mă aștept să continue seria de victorii. Nu cred că Peru poate produce surpriza, mai ales că evoluțiile de până acum au fost modeste. De altfel, Argentina nu a mai pierdut cu Peru de mai bine de 20 de ani. Recomand pronosticul “1 pauză/1 final”, la o cotă de 2.30 la Unibet!

Ponturi Argentina vs Peru

Unibet
Unibet

Argentina vs Peru

1 pauză/1 final

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Argentina

  • Argentina este marea favorită la câștigarea Copa America 2024. De altfel, Argentina lui Messi este campioana en-titre.
  • Campioana mondială a început cu dreptul turneul și a câștigat cu 2-0 în fața Canadei, meci în care Alvarez și Martinez au făcut diferența pe tabelă. A urmat duelul cu Chile, câștigat cu 1-0, grație golului înscris de Martinez.
  • Cu 6 puncte, Argentina este lider în grupă și calificată în fazele eliminatorii de la Copa America.
  • Astfel, “Pumele”, au ajuns la 7 victorii consecutive! De altfel, au o singură înfrângere din noiembrie 2022 și până în prezent!
  • Naționala pregătită de Lionel Scaloni domină clar duelurile directe cu Peru, reușind să câștige ultimele 3 întâlniri fără să primească gol. Se impune din nou? 1.50 este cota!

Echipa probabilă Argentina: Martinez – Montiel, Otamendi, Martinez Quarta, Tagliafico – Palacios, Rodriguez, Paredes – Garnacho, Martinez, Gonzalez

Peru

  • Peru a început bine Copa America, iar în prima rundă a încheiat la egalitate cu Chile, scor 0-0. A urmat duelul cu cei din Canada, pierdut la limită, scor 0-1.
  • Cu un punct, Peru este ultima în grupă, fără șanse de calificare.
  • Trebuie spus faptul că selecționata condusă de uruguayanul Jorge Fossati are un singur eșec în ultimele 7 partide!
  • De asemenea, Peru joacă modest și în preliminariile pentru Cupa Mondială 2026 - este ultima clasată, cu doar două puncte strânse în 6 meciuri.
  • Finalista de la Copa America din 2019, Peru, nu a mai câștigat cu Argentina din 1997. Un succes este recompensat cu o cotă de 8.00!

Echipa probabilă Peru: Gallese – Abram, Zambrano, Callens – Polo, Pena, Cartagena, Quispe Cordova, Lopez – Lapadula, Carrillo


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri