Conference League

Servette vs Plzen - Ponturi Conference League - 07-03-2024

Meciul 1 din cadrul optimilor de finală dintre Servette Geneva și Viktoria Plzen va avea loc joi, de la ora 22:00, pe „Stade de Geneve” unde pot asista 30.084 de spectatori. Cine va câștiga duelul echipelor neînvinse în ultimele cinci meciuri?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Servette vs Plzen

Dacă ne raportăm la cele care s-au întâmplat în ultimele meciuri atunci se anunță un meci foarte echilibrat. Nu ar trebui să ne mire nici dacă cele două echipe nu vor înscrie pentru că știu bine să se apere, iar rezultatul este important. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Superbet
Superbet

Servette vs Plzen

Sub 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Servette - Plzen

Servette Geneva

  • În ultimele cinci meciuri a avut de disputate jocuri atât în campionat, Europa Conference League, dar și în Cupa Elveției și de fiecare dată a ieșit cu fruntea sus și a primit doar un gol.
  • Ea a fost implicată în șaisprezecimile competiției, acolo unde a trecut de Lugorets Razgrad. A fost 1-0 la general, după ce acasă a fost 0-0, iar în retur a înscris Timothe Cognat.
  • A devenit ceva obișnuit să nu primească gol. Asta s-a întâmplat în ultimele patru jocuri, iar cel mai recent dintre ele a fost duelul cu St. Gallen. 2-0 a fost scorul și printre marcatori s-a regăsit din nou francezul Cognat. În urma succesului, Servette a venit la un punct de liderul Young Boys.

David Douline este accidentat.

Echipă probabilă: Mall - sunemoto, Roullier, Bronn, Mazikou - Stevanovic, Ondoua, Cognat, Kutesa - ANtunes, Crivelli

Viktoria Plzen

  • Neînvinsă din 12 noiembrie 2023, Plzen a reușit ca în ultima lună să-și treacă patru victorii în cont, iar în tot acest timp a primit doar două goluri. Ambele au venit în succesul cu 3-2 de pe terenul lui Pardubice pe care l-a avut la finalul săptămânii trecute.
  • Spre deosebire de adversarul ei, Plzen a primit direct biletele pentru optimile Europa Conference League, iar lucrul acesta s-a întâmplat după ce a încheiat pe 1 în Grupa C, având maximum de puncte.
  • Aceeași Plzen este și acum favorită conform cotelor listate de casele de pariuri. Până la urmă a jucat bine în acest sezon unde a primit doar un singur gol în cele șase meciuri disputate în faza grupelor.

Durosinmi, Havel și Jurka sunt accidentați, iar Pavel Sulc este suspendat.

Echipă probabilă: Jedlicka - Dweh, Hranac, Jemelka - Kopic, Cerv, Kalvach, Souare, Sulc - Mosquera, Chory


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri