Conference League

Olympiakos vs Maccabi Tel Aviv - Ponturi Conference League - 07-03-2024

Joi, 7 martie 2024, de la 19:45, Olympiakos și Maccabi Tel Aviv au meci în turul optimilor de finală ale Europa Conference League. Meciul se joacă pe „Georgios Karaiskakis Stadium”. Cine câștigă?

olympiakos

Ponturi pariuri și pronostic analizat Olympiakos vs Maccabi Tel Aviv

După modul cum a pus problema Olympiakos în ultimele sale dueluri, înclin să merg tot pe mâna ei măcar pentru acest prim duel al optimilor. S-a impus în ultimele șapte meciuri din toate competițiile, chiar și atunci când avea în față un adversar greu. Victorie Olympiakos este recomandarea mea, cotă 1.80 la Superbet.

Superbet
Superbet

Olympiakos vs Maccabi Tel Aviv

Olympiakos câștigă

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Olympiakos - Maccabi Tel Aviv

Olympiakos

  • Fără eșec în ultimele șapte meciuri disputate în toate competițiile, Olympiakos a reușit să se le câștige pe toate și nu a fost deloc atât de ușor precum în cel mai recent duel.
  • În urma cu numai câteva zile a făcut un antrenament cu public în victoria cu 3-0 asupra echipei Volos. Scorul a fost puternic influențat de eliminarea unui adversar încă din minutul 6.
  • În acest interval de șapte victorii, Oly a reușit să obțină o dublă victorie în șaisprezecimile Europa Conference League, unde Ferencvaros a fost adversarul ei. 2-0 la general a fost scorul.

Echipă probabilă: Paschalakis - Rodinei, Abbey, Restos, Ortega - Chiquinho, Hezze, Horta - Masouras, El Kaabi, Podence

Maccabi Tel Aviv

  • Aflată și ea într-o formă bună, Maccabi se bucură de faptul că Israel și-a încheiat pentru moment socotelile din regiune și acum s-au reluat competițiile acolo.
  • Astfel, vine după un succesul cu scorul de 4-0 în meciul cu Maccabi Petach Tikva. Rezultatul o ajută să se mențină pe primul loc al camponatului intern, cu 1 punct peste Maccabi Tel Aviv.
  • În ceea ce privește cupele europene, Maccabi Tel Aviv s-a calificat direct în optimi, iar lucrul acesta s-a întâmplat pentru că a încheiat pe 1 în Grupa B, cu 15 puncte din 18 maxim posibile.

Echipă probabilă: Mashpati - Shahar, Nachmias, Balataxa, Revivo - Peretz, Van Overeem, Kanikovski - Davida, Zahavi, Milson


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri