Conference League

Dinamo Zagreb vs PAOK - Ponturi Conference League - 07-03-2024

Joi seară, de la ora 22:00, la Zagreb, Dinamo și PAOK Salonic vor fi rivale în cadrul turului optimilor de finală ale Conference League.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Dinamo Zagreb vs PAOK

Ambele pun mult accentul pe apărare, iar lucrul acesta ar putea să ne indice direcția spre care merge jocul. Ele s-au mai duelat în 2010 și atunci a fost 1-0 pentru PAOK în ambele manșe. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Superbet
Superbet

Dinamo Zagreb vs PAOK

Sub 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Dinamo Zagreb - PAOK

Dinamo Zagreb

  • Neînvinsă din 23 ianuarie, Dinamo Zagreb și-a impus ritmul de joc și a reușit să câștige cele mai multe dintre duelurile disputate. Precedentele două meciuri disputate acasă s-au încheiat cu victorii fără gol primit.
  • Dinamo a fost implicată și în șaisprezecimile de finală, unde nu a avut deloc un adversar ușor. Din contră, a evoluat în compania lui Betis Sevilla și a trecut cu 2-1 la general.
  • Acasă a devenit o regulă să obțină victorie.. În această postura nu a mai pierdut de cinci dueluri, iar în acest confruntări a izbutit patru victorii și un rezultat de egalitate.

Echipă probabilă: Nevistic - RIstovski, Theophile-Catherine, Bernauer, Perkovic - Music, Suci - Kaneko, Baturina, Hoxha - Petkovic

PAOK

  • Evoluția echipei lui Răzvan Lucescu a fost pe măsură, ceea ce a făcut-o ca în ultimele patru jocuri să iasă învingătoare. Mai mult, în precedentele două confruntări a reușit să câștige de fiecare dată fără gol primit.
  • Meciul cu Lamia disputat în cadrul rundei anterioare a campionatului Greciei a avut loc tot în deplasare, iar în urma rezultatului a urcat pe locul 1, cu 60 de puncte.
  • În optimile Conference League a izbutit 16 puncte din 18 maxim posibile, ceea ce i-a permis să termine pe primul loc dintr-o grupă cu Eintracht Frankfurt, Aberdeen și HJK. Datorită acestei performanțe a mers direct în optimile de finală.

Echipă probabilă: Kotarski - Otto, Kedziora, Koulierakis, Baba - Meite, Ozdoev, ZIvkovic, Konstantelias, Taison - Brandon


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri