Conference League

Aktobe vs Sarajevo – Ponturi Conference League – 11.07.2024

Joi, de la ora 18:00, în turul I al calificărilor Europa Conference League, Aktobe și Sarajevo sunt rivale. Meciul se joacă la Atobe, pe Koblandy Batyr Stadium.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Aktobe vs Sarajevo

Cu toate că ambele au experiență în a juca în cupele europene, Aktobe joacă acasă și primește vizita unei echipe care nu s-a simțit confortabil în Conference League. Din contră, a câștigat doar un meci din ultimele nouă jucate în deplasările din cupele europene. Victorie Aktobe este recomandarea mea. cotă 1.85 șa Superbet.

Superbet
Superbet

Aktobe vs Sarajevo

Victorie Aktobe

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Aktobe – Sarajevo

Aktobe

  • A început sezonul pentru ea, la finalul săptămânii trecute tocmai ce a jucat în Cupa Ligii și a fost învinsă cu scorul de 2-0 de către Tobol. Astfel, ocupă locul 2 în Grupa B, cu 3 puncte din 6 maxim posibile.
  • Este o echipă care a tot jucat în cupele europene, unde a strâns 48 de meciuri. 16 dintre ele a reușit să le câștige. A jucat și în sezonul trecut tot în Conference, dar s-a oprit după o dublă cu Sepsi Sf. Gheorghe
  • Aktobe are doar o singură victorie în ultimele 12 meciuri susținute în cupele europene și respectivul succes a venit în fața georgienilor de la Torpedo Kutaisi.

Sarajevo

  • Reprezentanta Serbiei din acest duel a strâns 82 de meciuri în cupele europene. Prima oară a jucat în 1960, dar în ultimul timp a evoluat în Europa Conference League.
  • În cele două ediții în care a evoluat încă din primul tur de calificare al Conference League, Sarajevo nu a reușit să obțină victoria și a fost mereu eliminată.
  • A evoluat într-o dublă manșă cu Milsami Orhei, pierdută cu 0-1 la general, iar în sezonul trecut s-a oprit la penalty-uri în fața georgienilor de la Torpedo Kutaisi.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri