Champions League

Bayern vs Lazio ponturi Champions League 05.03.2024

Meciul retur dintre Bayern și Lazio se joacă marți, 5 martie, în optimile Champions League. Partida va avea loc pe “Allianz Arena”, din Munchen, cu începere de la ora 22:00. Se impun bavarezii?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Bayern vs Lazio

Bayern Munchen este nevoită să joace ofensiv, la victorie, pentru a merge mai departe în Champions League. Mă aștept ca bavarezii să se impună, asta pentru că returul se joacă în Germania, dar și pentru că Lazio este într-o formă slabă. Recomand pronosticul 1 pauză/1 final, la o cotă de 1.80 la agenția de pariuri Unibet!

Ponturi Bayern vs Lazio

Unibet
Unibet

Bayern vs Lazio

1 pauză/1 final

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Bayern

  • Bayern Munchen a pierdut la limită manșa tur (1-0), însă rămâne mare favorită la calificarea în sferturile Champions League - 1.38 este cota în acest moment!
  • Trupa lui Thomas Tuchel nu impresionează în Bundesliga, iar după 24 de etape se află pe locul secund, fiind la nu mai puțin de 10 lungimi în spatele liderului Leverkusen. Ultimul joc disputat a fost chiar cu Freiburg, încheiat la egalitate, scor 2-2.
  • Trebuie spus faptul că Harry Kane & Co. au câștigat 8 din ultimele 10 meciuri disputate pe teren propriu. De altfel, s-au impus în ultimele 3 partide de acasă!

Echipa probabilă Bayern: Neuer – Kimmich, De Ligt, Kim, Davies – Pavlovic, Goretzka – Sane, Musiala, Tel – Kane

Lazio

  • Lazio a produs surpriza în tur și s-a impus la limită, printr-un gol marcat de Immobile din penalty în minutul 69, la capătul un meci dominat clar de bavarezi.
  • În Serie A, “Vulturii” se află doar pe locul 9, cu 40 de puncte strânse în 27 de etape, fiind la nu mai puțin de 11 lungimi distanță de top 4, locurile de Champions League.
  • “Biancocelesti” vin după două înfrângeri consecutive, 2-1 cu Fiorentina și 0-1 cu AC Milan. De altfel, are 3 eșecuri în ultimele 4 partide.
  • Trebuie să știi că formația pregătită de Sarri a pierdut 7 din ultimele 11 partide disputate în deplasare!

Echipa probabilă Lazio: Provedel – Marusic, Gila, Romagnoli, Hysaj – Guendouzi, Vecino, Luis Alberto – Isaksen, Immobile, Felipe Anderson


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri