Champions League

Atletico Madrid vs Inter ponturi Champions League 13.03.2024

Meciul retur dintre Atletico Madrid și Inter se joacă miercuri 13 martie, în optimile Champions League. Partida va avea loc pe “Metropolitano Stadium”, cu începere de la ora 22:00. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Atletico Madrid vs Inter

În tur, Inter s-a impus la limită, cu scorul de 1-0, după un meci echilibrat. Mă aștept la un nou joc de luptă, în care miza partidei își va spune cuvântul. Cred că cea mai bună opțiune este un pariu pe goluri la Unibet, iar recomandarea mea este pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.75.

Ponturi Atletico Madrid vs Inter

Unibet
Unibet

Atletico Madrid vs Inter

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Atletico Madrid

  • Atletico Madrid nu este în cea mai bună formă înainte de manșa retur cu Inter. “Colchoneros” au doar 3 victorii în ultimele 10 meciuri disputate în toate competițiile. Cel mai recent joc a fost cu cei de la Cadiz, pierdut cu scorul de 2-0.
  • În prezent, echipa lui Simeone se află pe locul 4 în campionatul intern, cu 55 de puncte strânse în 28 de etape, fiind la 14 lungimi în spatele liderului Real Madrid.
  • Depay & Co. se descurcă de minune pe teren propriu, acolo unde a pierdut un singur meci în ultimul an!
  • Atletico este outsider la calificarea - 3.90 este cota în acest moment!

Echipa probabilă Atletico Madrid: Oblak – Witsel, Gabriel, Hermoso – Molina, De Paul, Koke, Saul, Samuel Lino – Morata, Griezmann

Inter

  • Inter este pe val în acest sezon. Martinez & Co. vin după 13 victprii consecutive! De altfel, italienii nu au mai pierdut un joc oficial din luna septembrie 2023!
  • Trupa condusă de Simone Inzaghi se descurcă de minune în Serie A. Inter este liderul la zi, cu 75 de puncte acumulate în 28 de etape, având nu mai puțin de 16 lungimi peste locul secund, ocupat de AC Milan. Ultimul joc disputat în campionat a fost cu Bologna, câștigat cu scorul de 1-0.
  • “Nerazzurri” au prima șansă și în manșa retur cu Atletico Madrid Se impune Inter din nou? 2.60 este cota!

Echipa probabilă Inter: Sommer – Pavard, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Lautaro Martinez, Thuram


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri