Fotbal

Cehia vs Malta – Ponturi Amical – 07-06-2024

Vineri, de la ora 18.30, Cehia și Malta se vor duela la Grodig (Austria), pe “Ustersberg Arena”, iar meciul este televizat de Digi Sport 2 și Prima Sport 1.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Cehia vs Malta

La finalul meciului avem un singur câștigător și acesta va fi Cehia. Nu mă tem că Malta o poate încurca, nu a câștigat în meciurile directe. Din contră, mizez pe faptul că Cehia va pune stăpânire pe meci și pariez pe 1 pauză – 1 final, cotă 1.57 la Superbet.

Superbet
Superbet

Cehia vs Malta

1 pauză - 1 final

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Cehia – Malta

Cehia

  • Pregătită să joace la Euro 2024, acolo unde va debuta împotriva Portugaliei, Cehia este într-un moment bun și vrea să meargă în aceeași direcție.
  • Are două victorii din tot atâtea meciuri disputate în partidele de pregătire din 2024. Norvegia și Armenia au fost învinse cu 2-1 de către selecționata Cehiei.
  • De altfel, nu a ratat ocazia de a înscrie cel puțin un gol în nouă din precedentele zece meciuri disputate și în tot acest timp a avut și dueluri mai tari, precum cele cu Ungaria și Polonia.

Echipă probabilă: Stanek; Holes, Hranac, Krejci; Coufal, Soucek, Sadilek, Jurasek; Barak; Schick, Hlozek

Malta

  • În cele două meciuri deja disputate de Malta în 2024 a reușit să joace curajos și sî încheie la egalitate cu Slovenia și Belarus. Cel puțin în primul duel a înregistrat un rezultat surpriză.
  • S-a ținut bine în fața Sloveniei. Malta a revenit și chiar a preluat conducerea cu 2-1, totul datorită golurilor înscrise de Guillaumier și Pisani. Golul egalizator a venit în minutul 81.
  • Pe de altă parte, în ultimele zece meciuri s-a impus de două ori și de fiecare dată în compania unor naționale de nivelul ei. 1-0 cu Luxemburg și Gibraltar.

Echipă probabilă: Bonello; Attard, S Borg, Pepe, J Borg; Guillaumier, Yankam, Pisani; J Mbong, P Mbong, Nwoko


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri