Euro 2024

Pronosticuri si recomandari pariuri EURO 2024

Suntem în perioada când pasionații de pariuri antepost își fac calcule pentru a paria pe EURO 2024, având în vedere că mai este foarte puțin până aflăm rezultatele. Spre deosebire de ligile obișnuite unde sunt implicate echipele de club, la EURO 2024 în mai puțin de o lună aflăm rezultatele și timpul de așteptare în cazul pariurilor antepost este mai redus. În plus, oferta este vastă, nenumărate case de pariuri online se întrec în a propune cele mai interesante tipuri de pariuri antepost.


Cine câștigă EURO 2024? Ce ar trebui să pariezi

O întrebare la care dacă știam răspunsul pariam și casa, însă ne putem face o idee dacă ne raportăm la informațiile pe care le avem. Anglia este marea favorită a casei de pariuri Betano și pe bună dreptate. După cum s-a prezentat în calificări și ținând cont de adversarii pe care urmează să-i întâlnească în Grupa C de la EURO nu ar trebui să aibă emoții. Danemarca, Slovenia și Serbia sunt marile ei rivale așa cum vedem și în lista cote Euro 2024 propusă de operatorii de top.

Betano
Betano

Anglia

sa câștige Euro


Betano

Franta

sa câștige Euro


Betano

Germania

sa câștige Euro


Betano

Portugalia

sa câștige Euro


Betano

Spania

sa câștige Euro


Betano

Cote câștigătoare

Euro 2024

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Franța este și ea favorită, are o experiență foarte mare în ceea ce privește Mondialul, dar la EURO nu s-a simțit în largul ei. Are și adversari ceva mai dificili care o pot încurca și acestea sunt Polonia, Austria și Olanda.

Pariuri recomandate pentru faza grupelor EURO 2024

În primă fază cele mai recomandate pariuri sunt acelea pe echipele favorite și pe modul cum se vor califica. Pentru că vorbim despre cote pariuri Euro antepost, un exemplu de pariu recomandat pentru faza grupelor este Franța se califică terminând pe prima poziție.

Mr Bit
Mr Bit

Germania

să părăsească competiția în sferturile de finală


Mr Bit

Ungaria

să părăsească competiția din faza grupelor


Mr Bit

Cote Euro 2024

pariuri antepost

Totodată, un alt tip de pariu ceva mai riscant ar fi faza exactă prin care o echipă este eliminată. Germania are cotă 3.25 să părăsească competiția în sferturile de finală, în timp ce Ungaria a primit cotă 2.10 să plece acasă după ce joacă meciurile din faza grupelor.

Gheata de Aur la EURO 2024, pe ce jucător merită să pui banii?

Trofeul acordat pentru cel mai bun marcator pare să fie tot o luptă de la distanță dintre Anglia și Franța. Conform Betfair pariuri, Harry Kane are cea mai bună cotă să impresioneze din acest punct de vedere și dacă ne rezumăm la nivelul său de joc și câte goluri a înscris pentru Bayern Munchen, atunci este o cotă corectă.

Betfair
Betfair

Harry Kane

cel mai bun marcator


Betfair

Kylian Mbappe

cel mai bun marcator


Betfair

Cristiano Rolando

cel mai bun marcator


Betfair

Jude Bellingham

cel mai bun marcator


Betfair

Olivier Giroud

cel mai bun marcator


Betfair

Golgheter

Euro 2024

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Kylian Mbappe și-a câștigat un loc binemeritat în clasamentul celor mai buni atacanți din lume, iar rezultatele în tricoul naționalei Franței au confirmat lucrul acesta. Joacă la cel mai înalt nivel, este decisiv pentru PSG atât în competițiile interne, cât și în Champions League, iar cota de 6.50 din lista cote pariuri Euro este meritată din plin.

Vrei să joci la siguranță? Pariază pe primele 4 sau 8 clasate la EURO 2024

Sunt pariori care preferă siguranța în pariuri și asta înseamnă bani mai mulți și cote mici, iar pentru asta Mr Bit pariuri online are o vastă ofertă prin care permite să pariem pe echipele care termină în top 4 sau chiar top 8. Dacă despre Anglia și Franța era normal să fie acolo, printre ele se mai regăsesc și țări cu performanțe și cel puțin un titlu mondial sau european. Germania, Spania, Portugalia, Belgia, Italia și Olanda sunt printre favorite.

Mr Bit Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Germania este țară organizatoare și va beneficia de susținerea celor mai mulți suporteri. Mai mult, în ultimele trei ediții nu a ratat podiumul. Și în cazul Spaniei, echipa a încheiat pe podium în trei din precedentele patru EURO la care a participat. Portugalia este o formație la fel de bătăioasă, are cel puțin un loc 7 în șase din precedentele șapte EURO.

Runda în care o echipă este elimitată la Campionatul European 2024

România va participa cu mari speranțe la EURO 2024, iar motivul îl reprezintă campania foarte bună pe care a făcut-o în calificări și faptul că a încheiat neînvinsă dintr-o grupă deloc ușoară. Nu are o grupă atât de ușoară nici la EURO 2024, unde va trebui să înfrunte Ucraina, Belgia și Slovacia, iar Mr Bit pariuri vine cu o propunere interesantă de cote în ceea ce privește naționala României.

Cat de departe ajunge România la Euro 2024

Cotă 2.10 să părăsească competiția în optimi, în timp ce eliminarea încă din faza grupelor are cotă 2.20. Există și cote mai mari, precum eliminarea tricolorilor în sferturile de finală, unde primim cotă 7.40, fie 23.00 dacă jucăm semifinale și 70.00 dacă pierdem finala.

Mr Bit
Mr Bit

România

eliminată din grupe


Mr Bit

România

eliminată din optimi


Mr Bit

România

eliminată din sferturi


Mr Bit

România

eliminată din semifinale


Mr Bit

România

eliminată din finala


Mr Bit

Faza eliminarii

Euro 2024

Pe de altă parte, doar simpla calificare a Georgiei la EURO este o adevărată performanță și considerată o surpriză de către oamenii de fotbal și presa de profil. Astfel, eliminarea ei dintr-o grupă cu Cehia, Turcia și Portugalia este cotată cu 1.57. O eventuală eliminare în optimi are cotă 2.75 și în sferturi cotă 13.00.

Cote pentru echipele care vor termina pe ultimul loc în faza grupelor

Nimeni nu își dorește să termine pe ultimul loc în faza grupelor, deoarece lucrul acesta echivalează cu eliminarea din competiție. Ar fi câteva echipe care au șanse mai mari de a încheia pe locul 4 în grupa lor și nu pentru că nu au valoare, ci din cauza adversarilor mai bine cotați. Albania este una dintre echipele a cărei cotă este 1.40 să încheie ultima dintr-o grupă cu Italia, Spania și Croația.

Mr Bit
Mr Bit

Albania

termina pe ultimul loc in grupa


Mr Bit

Polonia

termina pe ultimul loc in grupa


Mr Bit

Ultimul loc

Euro 2024

În Grupa D este o luptă mare pentru primele trei locuri. Olanda și Franța se vor lupta pentru primele două poziții, în timp ce Austria și Polonia pentru a prinde locul al treilea. 1.72 este cota pentru ca Polonia să termine ultima în Grupa D, în timp ce Austria are cotă 2.25, Olanda cotă 13.00 și Franța cotă 35.00.

Calificare împreună din grupe, pariază pe cele mai bune formații din grupe că se vor califica împreună mai departe

A paria pe cine merge braț la braț în optimile de finală poate reprezenta și o ocazie pentru a prinde o cotă ceva mai mare. Astfel, prin intermediul Mr Bit pariuri online aveam oportunitatea de a plasa un astfel de pariu. Cotă 3.40 am primit pentru ca Spania să încheie pe 1 și Italia pe 2 în Grupa B, iar 4.50 este cota pentru ca Italia să încheie lider și Spania pe locul secund. O cotă ceva mai mică avem dacă pariem ca Franța să câștige Grupa D și Olanda să termine pe 2, respectiv cotă 2.36.

În Grupa E de unde face parte România sunt cote mai interesante și ceva mai mari. 3.25 dacă Belgia termină pe 1 și Ucraina pe 2, iar dacă Belgia încheie pe 1 și România pe 2 atunci cota este 5.00.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri