Anglia

Sheffield Wednesday vs Plymouth – Ponturi Super Lig – 05-03-2024

Marți, cu începere de la ora 21:45, Sheffield Wednesday și Plymouth vor fi rivale în cadrul unui meci din etapa cu numărul 36 a ligii secunde a Angliei.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Sheffield Wednesday vs Plymouth

Situația bună pe care o traversează Sheffield o face să fie acum pusă în poziția de a obține al patrulea succes consecutiv. Este capabilă de lucrul acesta? Eu zic că este capabilă, mai ales că joacă pe terenul propriu, unde nu s-a prezentat deloc rău. Victorie Sheffield Wednesday este recomandarea mea, cotă 1.95 la Superbet.

Superbet
Superbet

Sheffield Wednesday vs Plymouth

Victorie Sheffield Wednesday

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Sheffield Wednesday vs Plymouth

Sheffield Wednesday

  • Moralul bun al echipei din Sheffield se datorează duelurilor câștigate pe care le-a avut în compania celor de la Millwall (2-0), Bristol City (2-1) și Rotherham (1-0).
  • În runda anterioară a dat lovitura pe terenul celor de la Rotherham, acolo unde Ugbo a reușit să se impună în duelul cu defensiva adversă. Jucătorul a înscris singurul gol al meciului în minutul 66.
  • Ocupanta locului 23 în Championship, Sheffield are 35 de puncte, cu 3 mai puține decât ocupanta locului 19 care este QPR.

Echipă probabilă: Beadle – Iorfa, Famewo, Palmer, Ihiekwe, Johnson – Muaba, Bannan, Vaulks, Poveda - Ugbo

Plymouth

  • Ceva se întâmplă cu Plymouth, echipă care în ultimele cinci dueluri a jucat foarte slab și drept urmare abia dacă a câștigat un duel din toate acestea.
  • În etapa trecută a primit vizita echipei Ipswich, dar nivelul jocului său a lăsat de dorit și la final adversarul s-a impus cu scorul de 2-0. Ambele goluri s-au marcat în a doua repriză.
  • În urma prestației mai slabe pe care a avut-o, Plymouth a căzut pe locul 16, cu 40 de puncte. Are un punct peste Blackburn Rovers și două mai puține decât Swansea, echipe care sunt vecinele ei de clasament.

Echipă probabilă: Hazard – Pleguezo, Gibson, Galloway – Sorinola, FOrshaw, Randell Miller – Devine, Hardie, Whittaker


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri