Anglia

Luton vs Fulham – Ponturi Premier League – 19-05-2024

Duminică, de la ora 18:00, Luton și Fulham se vor înfrunta în cadrul rundei cu numărul 38 din Premier League. Jocul se dispută pe Kenilworth Road din orașul Luton.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Luton vs Fulham

Numărul mare de goluri primite de către formația gazdă mă aștept s-o pună în valoare pe Fulham, formație care și în tur a reușit să-și arate supremația. X2 este recomandarea mea, cotă 1.42 la Superbet.

Superbet
Superbet

Luton vs Fulham

X2

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Luton – Fulham

Luton

  • Fără succes în precedentele trei jocuri, Luton a primit și foarte multe goluri în aceste confruntări, fiind una dintre cele mai bune încasatoare.
  • 16 este numărul golurilor pe care le-a încasat în aceste cinci jocuri. În runda anterioară a cedat cu 1-3 meciul de pe terenul lui West Ham United.
  • Nici faptul că joacă pe terenul propriu nu înseamnă foarte mult. O singură victorie a reușit în cele mai recente cinci meciuri pe care le-a avut pe terenul propriu. Se află pe locul 18, cu 26 de puncte și este ca și retrogradată. Are nevoie de o victorie la peste 10 goluri diferență și în același timp să piardă Nottingham.

Echipă probabilă: Kaminski; Burke, Mengi, Osho; Ogbene, Lokonga, Clark, Doughty; Morris, Chong; Adebayo

Fulham

  • Fără succes de patru runde, Fulham este matematic salvată de la retrogradare. A ajuns la 44 de puncte strânse în decursul celor 37 de meciuri.
  • În runda anterioară a cedat pentru a 17-a oară în actuala stagiune. Confruntarea a avut loc pe terenul propriu, iar numele adversarului a fost Manchester City.
  • Fulham în rolul de formație vizitatoare le-a permis adversarilor să iasă mult în evidență. 15 este numărul punctelor obținute de formația londoneză dintr-un total de 54 de puncte.

Echipă probabilă: Leno; Castagne, Ream, Bassey, Robinson; Reed, Palhinha; Traore, Pereira, Willian; Muniz


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri