Anglia

Bristol City vs Leicester ponturi Championship 29.03.2024

Vineri, de la ora 14:30, în cadrul etapei cu numărul 39 din Championship, Leicester se va deplasa pe “Ashton Gate Stadium”, acolo unde va da piept cu cei de la Bristol City. Meci spectacol?!


Ponturi pariuri și pronostic analizat Bristol City vs Leicester

Leicester nu își permite pași greșiți în lupta pentru promovare, în timp ce Bristol City are mare nevoie de puncte pentru a se îndepărta de zona locurilor retrogradabile. Astfel, mă aștept ca cele două formații să joace ofensiv, la victorie și să vedem goluri. Recomand pronosticul ambele marchează, la o cotă de 1.85 la Winmasters!

Ponturi Bristol City vs Leicester

Winmasters
Winmasters

Bristol City vs Leicester

ambele marchează

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Bristol City

  • După 38 de etape, Bristol City ocupă doar locul 14 în Championship, cu 47 de puncte, fiind mai aproape de retrogradare decât de locurile de play-off.
  • Echipa gazdă după o înfrângere, 2-0 în deplasare la West Brom, acesta fiind al 5-lea eșec din ultimele 6 etape. De altfel, are doar 13 victorii în tot sezonul.
  • Bristol City nu a mai câștigat cu Leicester de mai bine de 10 ani, respectiv din 2012. Poate obține un nou succes? 4.90 este cota!

Echipa probabilă Bristol City: O’Leary - Tanner, Vyner, Dickie, Pring - Sykes, King, Gardner-Hickman, Twine -Knight - Conway

Leicester

  • După 10 ani petrecuți în Premier League, timp în care a câștigat titlul și Cupa Angliei, Leicester a retrogradat în Championship.
  • “Vulpile” sunt mari favorite la promovare. După 37 de etape, Leicester este pe locul secund în campionat, cu 82 de puncte, fiind la egalitate cu liderul Leeds.
  • Echipa antrenată Enzo Maresca, fostul secund al lui Pep Guardiola la Manchester City, vine după înfrângerea din sferturile FA Cup, 4-2 contra celor de la Chelsea.
  • Conform caselor de pariuri, Leicester este mare favorită la victorie cu cei de la Bristol City, echipă pe care a învins-o cu 1-0 în ultimul duel direct – 1.65 este cota pentru un nou succes!

Echipa probabilă Leicester: Hermansen - Choudhury, Faeș, Vestergaard, Justin - Dewsbury-Hall, Winks, Ndidi - Fatawu, Daka, Mavididi


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri