Pariuri sportive

FCSB vs UTA Arad ponturi Superliga 22.01.2024

FCSB vs UTA Arad este duelul din runda cu numărul 22 din Superliga. Meciul va avea loc luni, 22 ianuarie 2024, începând cu ora 20:00. Obțin Olaru & Co. un nou succes?


Ponturi pariuri și pronostic analizat FCSB vs UTA Arad

Cu o victorie, FCSB se distanțează la 11 puncte de CFR Cluj, motiv pentru care mă aștept că “roș-albaștrii” să joace cu multe determinare și ambiție. Nu cred că UTA Arad are resursele necesare pentru a produce surpriza. Recomand pronosticul “1 pauză/1 final”, la o cotă de 2.10 la Winmasters!

Ponturi FCSB vs UTA Arad

Winmasters
Winmasters

FCSB vs UTA Arad

1 pauză/1 final

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

FCSB

  • FCSB este favorită la câștigarea titlului în Superliga. Ultimul titlu cucerit datează din sezonul 2013/2014! În prezent, FCSB este lider în campionat, cu 44 de puncte, având cu 9 lungimi peste locul secund, ocupă de CFR Cluj.
  • “Roș-albaștrii” au încheiat anul 2023 în forță. Echipa antrenată de Elias Charalambous a câștigat cu Hermannstadt (3-0) și cu Poli Iași (1-3).
  • Vicecampioana României s-a întărit în perioada de transferuri: Alhassan a venit de la Hermannstadt, Luis Phelipe de la Poli Iași sau fundașul Nana Antwi de la FC Urartu. La capitolul plecări, FCSB s-a despărțit de Cristi Ganea, Damjan Djokovic sau de Dorin Rotariu.
  • FCSB nu a pierdut niciodată cu UTA Arad pe teren propriu. Se impune din nou?

ECHIPA PROBABILĂ: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Alhassan – Phelipe, Băluță, Oct. Popescu

UTA Arad

  • UTA Arad se luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon. “Bătrâna Doamnă” se află doar pe locul 12 în Superliga, cu 24 puncte acumulate în 21 de etape.
  • Echipa pregătită de Mircea Rednic este fără victorie în ultimele 3 etape, timp în care a încheiat la egalitate cu Universitatea Craiova (2-2) și Farul Constanța (0-0), iar cu Poli Iași a pierdut cu scorul de 1-0.
  • În mod surprinzător, arădenii au câștigat ultimele două dueluri directe cu FCSB, ambele pe teren propriu - în turul campionatului s-a impus cu 2-1. Poate produce din nou surpriza? 1.45 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Iacob – Stolnik, Conte, Benga – Rodrigues, Lopez, Freitas, Trif – Pop, Cooper, Micovschi


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri