Pariuri sportive

FCSB vs Otelul Galati ponturi Superliga 03.12.2023

Duminică, 3 decembrie, de la ora 21:00 va avea loc meciul FCSB vs Oțelul Galați, contând pentru etapa cu numărul 18 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!


Ponturi pariuri si pronostic analizat FCSB vs Oțelul Galați

Este de așteptat ca FCSB să domine acest meci, însă nu cred că va avea o misiune ușoară. Oțelul Galați este o formație incomodă, care arată excelent din punct de vedere defensiv și mă aștept să pună probleme. Consider că un pariu pe goluri la Unibet este cea mai bună opțiune, iar recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.75.

Ponturi FCSB vs Oțelul Galați

Unibet
Unibet

FCSB vs Oțelul Galați

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

FCSB

  • FCSB este favorită la câștigarea titlului în Superliga. Ultimul titlu cucerit datează din sezonul 2013/2014! În prezent, FCSB este lider în Superliga, cu 37 de puncte, având cu 5 lungimi peste CFR Cluj.
  • “Roș-albaștrii” vin după o victorie de moral, 0-1 în derby-ul cu Dinamo București. Pentru echipa antrenată de Elias Charalambous a fost al doilea succes consecutiv, după cel cu U Craiova 1948, scor 2-1.
  • Vicecampioana României a câștigat cu scorul de 2-0 partida tur contra celor de la Oțelul Galați. Se impune din nou FCSB? 1.43 este cota!
  • Chiricheș și Octavian Popescu sunt indisponibili, aceștia fiind accidentați.

ECHIPA PROBABILĂ: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Șut, Olaru – Băluță, Miculescu, Coman

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați vine după o înfrângere, 1-3 pe teren propriu contra celor de la Universitatea Craiova, meci în care au condus la pauză. Pentru moldoveni acesta este doar al 3-lea eșec în primele 17 etape.
  • În acest moment, echipa condusă de Dorinel Munteanu se află pe locul 10 în Superliga, cu 20 de puncte și un golaveraj de 17-17 - este a 3-a cea mai bună formație din punct de vedere defensiv.
  • Conform caselor de pariuri online, Oțelul Galați este outsider cu FCSB - 8.75 este cota pentru un succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Dur-Bozoancă – Zhelev, Cisse, Lovric, Gomes da Silva – Jardan, Zivulic, Teles – Frederic, Pop, Bodișteanu


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri