Pariuri sportive

FC Voluntari vs Sepsi ponturi Superliga 27.10.2023

Vineri, 27 octombrie, de la ora 17:30 va avea loc meciul FC Voluntari vs Sepsi, contând pentru etapa cu numărul 14 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!

Voluntari fotbal

Ponturi pariuri si pronostic analizat FC Voluntari vs Sepsi

Sunt doua echipe bune din punct de vedere ofensiv, cu jucatori de calitate in fata portii, care oricand pot face diferenta pe tabela. De altfel, FC Voluntari si Sepsi au mare nevoie de cele 3 puncte, atat pentru moral, cat si pentru a urca in clasament. Recomand pronosticul “ambele marcheaza”!

Ponturi FC Voluntari vs Sepsi

Unibet
Unibet

FC Voluntari vs Sepsi

ambele marcheaza

FC Voluntari

  • FC Voluntari vine dupa doua rezultate bune, de moral, cu echipe care se lupta la titlu. Ilfovenii au incheiat la egalitate atat cu Universitatea Craiova, cat si cu FCSB cu acelasi scor (0-0). Totusi, echipa pregatita de Ilie Poenaru este fara victorie de 9 etape!
  • In prezent, Nemec & Co. ocupa doar locul 13 in Superliga, cu 13 puncte acumulate in 13 etape. Cu 23 de goluri incasate, Voluntari a 4-a cea mai slaba defensiva din campionat.
  • FC Voluntari nu a mai castigat cu Sepsi din februarie 2022. Conform caselor de pariuri, ilfovenii au sansa a doua la victorie in acest joc - 3.25 este cota!

ECHIPA PROBABILA: Jesus Fernandez – Ricardinho, Paz, Armas – Boboc, Rata, Crepulja, Andrei, Carnat – Nemec, Dumiter

Sepsi

  • Sepsi a reusit in runda precedenta o victorie clara, de moral, 5-2 pe teren propriu cu FC Botosani. Acest succes a venit dupa o serie de 7 meciuri consecutive fara victorie, timp in care a inregistrat 1 remiza si nu mai putin de 6 infrangeri.
  • In prezent, echipa condusa de Liviu Ciobotariu se afla doar pe locul 10 in Superliga, cu 15 puncte, fiind la 4 lungimi distanta de play-off.
  • “Covasenii” sunt neinvinsi in ultimele 4 dueluri directe cu FC Voluntari (doua victorii si doua remize). Totusi, in sezonul precedent, ambele jocuri se incheiau la egalitate. Poate Sepsi castiga aceasta partida? 2.50 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILA: Niczuly – Oroian, Kecskes, Ninaj, F.Stefan – Rodriguez, Alimi – Stefanescu, Matei, Damascan – Debeljuh


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri