Pariuri sportive

FC Voluntari vs Otelul Galati 22.01.2024

Luni, 22 ianuarie, de la ora 17:00 va avea loc meciul FC Voluntari vs Oțelul Galați, contând pentru etapa cu numărul 22 în Superliga, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!

Voluntari fotbal

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Voluntari vs Oțelul Galați

Oțelul Galați este o echipă defensivă, care înscrie destul de rar. De partea cealaltă, FC Voluntari nu impresionează prin numărul de goluri marcate. De altfel, cele două formații sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării, motiv pentru care mă aștept la un duel echilibrat. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.60 la NetBet!

Ponturi FC Voluntari vs Oțelul Galați

Netbet
Netbet

FC Voluntari vs Oțelul Galați

sub 2.5 goluri

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

FC Voluntari

  • FC Voluntari a încheiat dezastruos anul 2023, cu două înfrângeri. Ilfovenii au pierdut cu scorul de 1-0 atât cu FC U Craiova, cât și cu Dinamo București.
  • În prezent, Nemec & Co. ocupă doar locul 13 în Superliga, cu 24 de puncte acumulate în 21 de etape. Astfel, Voluntari a intrat în “hora retrogradării”.
  • În perioadă de pregătire, ilfovenii au disputat trei partide amicale, în care au obținut o victorie și două remize. Au făcut egal MTK Budapesta (locul 6 în campionatul Ungariei) și cu FC Kaisar, (locul 6 în campionatul din Kazahstan), iar pe Turan a învins-o cu scorul de 2-0 (locul 7 în campionatul din Azerbaidjan)
  • Conform caselor de pariuri, Voluntari este favorită cu Oțelul Gațati. Se impune?

ECHIPA PROBABILĂ: Vâlceanu – Armaș, Matricardi, Ricardinho – Aliji, Boboc, Crepulja, Doru Andrei, Rață – Nemec, Dumiter

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați a impresionat în prima parte a sezonului, însă în prezent este în criză de rezultate. Moldovenii au pierdut surprinzător în ultimul joc disputat în 2023, 0-2 cu FC Botoșani, ultima clasată din campionat și echipa care nu avea nici o victorie.
  • În acest moment, trupa condusă de Dorinel Munteanu se află pe locul 11 în Superliga, cu 26 de puncte, fiind la doar 7 lungimi distanță de play-off.
  • Trebuie spus faptul că Oțelul Galați nu a pierdut niciun meci pe teren străin în acest sezon - 4 victorii și 6 remize. Rămâne fără eșec și după acest joc?

ECHIPA PROBABILĂ: Dur-Bozoancă – Jelev, Cisse, Yabre, Silva – Zivulic, Cisotti – Țeles, Maciel, Bodișteanu – Pop


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri