Pariuri sportive

Farul vs FC Botosani ponturi Superliga 05.11.2023

Farul vs FC Botoșani este duelul din runda cu numărul 15 din Superliga. Meciul va avea loc duminică, 4 noiembrie 2023, începând cu ora 17:30. Meci ușor pentru trupa lui Hagi?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Farul vs FC Botosani

Farul are mare nevoie de cele 3 puncte, atât pentru moral, cât și pentru a urca în clasament. Mă aștept ca “Marinarii” să se impună, mai ales că întâlnesc cel mai slab adversar din campionat, cel puțin asta o spun rezultatele din acest sezon. Recomand pronosticul “1 pauză/1 final”, la o cotă de 1.95 la Winmasters!

Ponturi Farul vs FC Botoșani

Winmasters
Winmasters

Farul vs FC Botoșani

1 pauză/1 final

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Farul

  • Farul Constanța este departe de echipa din sezonul precedent. Campioana României este fără victorie de 4 jocuri, timp în care a înregistrat două remize și două înfrângeri. Recent, Farul a suferit un eșec rușinos în Cupa României, 1-0 contra celor de la Gloria Buzău.
  • Trupa de la malul mării este în prezent doar pe locul 7 în Superliga, cu 20 puncte, fiind la nu mai puțin de 11 lungimi în spatele liderului FCSB.
  • Trebuie spus faptul că echipa lui Hagi este neînvinsă în ultimele 4 dueluri directe cu FC Botoșani (3 victorii și 1 remiză) - în ultima întâlnire a câștigat cu 8-0. Se impune din nou Farul?

ECHIPA PROBABILĂ: Aioani – Kiki, Popescu, Boli, Sîrbu – Borgnino, Artean, Grameni – Mazilu, Munteanu, Budescu

FC Botoșani

  • FC Botoșani este una dintre favoritele la retrogradare în acest sezon. Moldovenii sunt ultimii în Superliga, cu doar 6 puncte strânse în 14 etape!
  • De altfel, Botoșani nu a câștigat niciun meci până acum în campionat, având 6 remize și nu mai puțin de 8 înfrângeri. În urma rezultatelor slabe, Dan Alexa și-a dat demisia. Se pare că Andrei Patache va conduce echipa în următoarele etape.
  • Trupa patronată de Iftime vine după o înfrângere rușinoasă, 2-1 cu CSM Alexandria în Cupa României, acesta fiind al 6-lea eșec consecutiv în toate competițiile.
  • Poate obține Botoșani prima victorie din acest sezon? 9.00 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Ducan – Mutombo, Pius, Șeroni – Benzar, Dican, Florescu, Dragu – Petro, Ilicic, Cărăușu


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri