Pariuri sportive

Empoli vs Atalanta ponturi Serie A 30.10.2023

Luni, în data de 30 octombrie, cu începere la ora 19:30, se va juca partida dintre Empoli și Atalanta, ce contează pentru runda cu numărul 10 din Serie A, urmând să se desfășoare pe “Stadio Carlo Castellani”. Meci de goluri?


Ponturi pariuri si pronostic analizat Empoli vs Atalanta

Empoli este cu moralul ridicat după victoria cu Fiorentina și țintește un nou succes. De partea cealaltă, Atalanta este destul de inconstantă pe acest început de sezon, însă rămâne o formație redutabilă. Un pariu pe goluri la Winmasters pare cea mai bună opțiune, iar recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 2.05.

Ponturi Empoli vs Atalanta

Winmasters
Winmasters

Empoli vs Atalanta

sub 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Empoli

  • Empoli vine după o victorie uriașă, de moral, 0-2 în deplasare la Fiorentina, acesta fiind doar al doilea succes din acest sezon.
  • În prezent, gazdele se află doar pe locul 17 în Serie A, primul de deasupra zonei retrogradabile, cu 7 puncte strânse în 9 etape.
  • Cu doar 3 goluri marcate, Empoli este de departe cea mai slabă echipă din punct de vedere ofensiv.
  • Doar de două ori în ultimele 10 dueluri directe a câștigat Empoli contra celor de la Atalanta. Poate obține un nou succes? 5.30 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Berisha - Ebuehi, Walukiewicz, Luperto, Cacace - Marin, Grassi, Maleh - Baldanzi, Cambiaghi - Caputo

Atalanta

  • Atalanta vine după remiza spectaculoasă din grupele Europa League, 2-2 în deplasare cu Sturm Graz. Astfel, după 3 etape, aceștia sunt fără înfrângere și cu un pas în primăvara europeană.
  • Echipa din Bergamo se descurcă bine și în Serie A. În ultimul joc disputat, aceștia au câștigat cu Genoa pe teren propriu, scor 2-0. După 9 etape, Atalanta se află doar pe locul 6 în clasament, cu 16 puncte.
  • Așa cum era de așteptat, trupa antrenată de Gasperini domină duelurile directe cu Empoli - în sezonul precedent, Atalanta câștiga atât în tur, cât și în retur (0-2/2-0). Se impune din nou? 1.65 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Musso - Scalvini, Djimsiti, Kolasinac - Holm, De Roon, Koopmeiners, Ruggeri - De Ketelaere, Lookman - Scamacca


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri