Pariuri sportive

Elise Mertens vs Elena Rybakina – WTA Brisbane – 04-01-2024

Joi dimineață, ora 08:30, Elise Mertens și Elena Rybakina luptă pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Brisbane. Cine reușește să câștige va juca cu învingătoarea duelului Kudermetova - Potapova

Elena Rybakina hitting a return shot during

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elise Mertens vs Elena Rybakina

Pe hârtie avem o favorită certă și aceasta este Elena Rybakina, însă Elise Mertens în precedentele dueluri s-a descurcat chiar bine și ar putea să o pună în dificultate pe kazah. În condițiile acestea sper să avem parte la un duel cu peste 19.5 game-uri, iar cota acestei recomandări este 1.57 la Superbet.

Superbet
Superbet

Elise Mertens - Elena Rybakina

Peste 19.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Elise Mertens - Elena Rybakina

Elise Mertens

  • Belgianca Elise Mertens este locul 30 în lume, dar cu toate acestea vine după o serie interesantă de partide pe care le-a câștigat O parte s-au disputat în finalul sezonului trecut când a câștigat turneul de la Monastir.
  • Elise a început cu dreptul și la Brisbane. Aerul australian îi priește jucătoarei în vârstă de 28 de ani și asta s-a văzut în duelul deloc ușor pe care l-a avut în compania americancei Sloane Stephens.
  • Deși a fost favorită în viziunea caselor de pariuri, Mertens a trebuit să revină de la 0-1 la seturi și a făcut-o. După o oră și 43 de minute a reușit să câștige cu scorul de 2-6, 6-1, 6-3.

Elena Rybakina

  • Locul 4 în lume s-a antrenat înainte de a venit la Brisbane și a făcut-o în compania unor jucătoare precum Aryna Sabalenka (2 mondial). A cedat cu cu 6-7(2), 6-10.
  • Lucrurile s-au schimbat când a pășit pe terenul de la Brisbane unde a reușit să câștige în două seturi în compania jucătoarei Olivia Gadecki (124 WTA).
  • La conducerea meciului încă de la primele acorduri, Rybakina a câștigat duelul într-o oră și 13 minute de la prima minge. 6-4, 6-1 a fost scorul acelui duel.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri