Pariuri sportive

Dortmund vs Hoffenheim ponturi Bundesliga 01.11.2023

Miercuri, 1 noiembrie, de la ora 19:00, Dortmund primește vizita celor de la Hoffenheim pe “Signal Iduna Park”, meci din 16-imile Cupei Germaniei. Se impun gazdele?

Dortmund

Ponturi pariuri și pronosticuri Dortmund vs Hoffenheim

Se întâlnesc două echipe în formă, cu moral bun și cred că un pariu pe goluri la Winmasters este cea mai bună opțiune. De altfel, 7 din ultimele 10 partide directe s-au încheiat cu minim 3 goluri marcate. Recomand pronosticul “ambele marchează & peste 2.5 goluri”, la o cotă de 1.72.

Ponturi Dortmund vs Hoffenheim

Winmasters
Winmasters

Dortmund vs Hoffenheim

ambele marchează & peste 2.5 goluri

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Dortmund

  • Dortmund vin după remiza spectaculoasă de pe terenul celor de la Frankfurt, scor 3-3. În urma acestui rezultat, “galben-negrii” au căzut pe locul 4 în Bundesliga, fiind la 4 puncte distanță de liderul Leverkusen.
  • Echipa pregătită de Edin Terzic a jucat acum o săptămână și în grupele Champions League. În runda cu numărul 3, Dortmund a obținut o victorie uriașă, 0-1 pe terenul celor de la Newcastle. Astfel, după 3 runde, sunt pe locul secund, după PSG.
  • Trebuie spus faptul că Reus & Co. sunt fără înfrângere în ultimele 7 jocuri disputate în toate competițiile, timp în care au reușit 5 victorii și 2 remize.
  • Dortmund a câștigat ultimele 5 dueluri directe cu Hoffenheim. Se impune din nou? 1.65 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Meyer - Meunier, Sule, Schlotterbeck, Ryerson - Ozcan, Brandt - Bynoe-Gittens, Adeyemi - Haller, Moukoko

Hoffenheim

  • Hoffenheim vine după o victorie mare, 2-3 în deplasare la Stuttgart, echipa care venea după o serie de 8 succese la rând. În acest moment, oaspeții sunt pe locul 6 în Bundesliga, cu 18 puncte acumulate în 9 runde.
  • Trupa lui Pellegrino Matarazzo a câștigat toate cele 6 partide disputate în deplasare în actuala stagiune. Pe terenul celor de la Dortmund a câștigat o singură dată în ultimii 10 ani!
  • Hoffenheim este outsider cu Dortmund - 4.60 este cota la victorie în acest meci! Pot produce surpriza?

ECHIPA PROBABILĂ: Baumann - Akpoguma, Adams Szalai - Bebou, Stach, Samassekou, Becker, Bulter - Weghorst, Berisha


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri