Pariuri sportive

Djokovic vs Mannarino – Ponturi Australian Open – 21.01.2024

cadrul optimilor de finală ale Australian Open sunt aici. Duminică dimineață, de la ora 04:30, Novak DJokovic și Adrian Mannarino se vor duela în cadrul optimilor de finală ale Australian Open 2024. Meciul este transmis pe Eurosport.

Djokovic

Ponturi pariuri și pronostic analizat Novak Djokovic vs Adrian Mannarino

Deținătorul en-titre al trofeului, sârbul Novak Djokovic a intrat din ce în ce mai bine în joc, iar acum pot spune că este în forma maximă și nu cred că un jucător precum Mannarino îi poate opune rezistență. În consecință, vă recomand victorie Novak Djokovic -8.5 game-uri, cotă 1.65 la Superbet.

Superbet
Superbet

Novak Djokovic vs Adrian Mannarino

Victorie Novak Djokovic -8.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Djokovic – Mannarino

Novak Djokovic

  • Primele două meciuri pe care Novak Djokovic le-a disputat în cadru acestui turneu au fost împotriva croatului Prizmic și a australianului Popyrin, iar de fiecare dată a fost nevoie de set suplimentar.
  • Jocul său s-a îmbunătățit de la un meci la altul, iar în turul anterior a reușit să se impună fără să piardă set în fața argentinianului Etcheverry (32 ATP).
  • Meciul din cadrul șaisprezecimilor Australian Open l-a găsit pe Novak Djokovic favorit din nou și drept urmare a reușit să treacă cu scorul 6-3, 6-3, 7-6(2) într-un meci care a durat două ore și 31 de minute.

Adrian Mannarino

  • Francezul Adrian Mannarino s-a chinuit din plin pentru a ajunge aici, iar toate meciurile sale s-au decis în setul decisiv și au durat peste trei ore.
  • Turneul l-a început în fața lui Stan Wawrinka pe care a reușit să-l depășească cu scorul de 6-4, 3-6, 5-7, 7-3, 6-0, iar partida a durat trei ore și 38 de minute. În turul al doilea i-a ieșit în cale ibericul Jaume Munar pe care l-a învins cu 6-3, 6-3, 1-6, 2-6, 6-3.
  • În turul anterior a reușit să treacă de locul 16 ATP, ceea ce a fost un rezultat surprinzător conform cotelor afișate. Locul 19 în lume, francezul a câștigat cu 7-6(4), 1-6, 6-7(2), 6-3, 6-4.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri