Pariuri sportive

De Minaur vs Rublev – Ponturi Australian Open – 21.01.2024

Duminică, de la ora 10:00, ora României, Alex De Minaur și Andrey Rublev se vor înfrunta în cadrul optimilor de finală ale Australian Open 2024. Meciul este transmis în direct pe Eurosport.

Alex de Minaur looking up thankful

Ponturi pariuri și pronostic analizat Alex De Minaur vs Andrey Rublev

Cei doi jucători sunt într-o formă maximă, iar de-a lungul timpului au oferit jocuri unul și unul. După modul cum au tratat meciurile din tururile anterior cel mai probabil partida va avea cel puțin patru seturi. Nu ar fi o surpriză, patru din cele cinci dueluri directe au avut nevoie de set suplimentar. Peste 3.5 seturi este recomandarea mea, cotă 1.44 la Superbet.

Superbet
Superbet

Alex De Minaur vs Andrey Rublev

Peste 3.5 seturi

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi De Minaur - Rublev

Alex De Minaur

  • În ultimele trei ediții ale Australian Open a reușit să ajungă de fiecare dată în turul al patrulea, iar de fiecare dată s-a oprit după acest punct.
  • Evoluția lui nu a fost bună doar la Australian Open 2024, ci și la turneul dinainte unde s-a duelat cu sportivi unul și unul. În tot acest timp a pierdut set doar într-un singur duel.
  • Evoluția lui din meciul anterior a fost una demnă de un favorit. De Minaur a trecut cu scorul de 6-3, 6-3, 6-1 de italianul Cobolli (100 ATP) Raonic și Arnaldi sunt ceilalți jucători pe care a reușit să-i învingă.

Andrey Rublev

  • Rusul a început a favorit în fiecare meci pe care l-a disputat în cadrul acestui turneu, dar cu toate acestea a fost nevoit să joace set decisiv în chiar primul tur.
  • După meciul de cinci seturi din partida cu brazilianul Seyboth Wild a reușit să-si regleze tirul și drept urmare a obținut victorii pe linie fără să piardă set.
  • Americanul Eubanks a fost învins de rusul aflat pe locul 5 ATP cu scorul de 6-4, 6-4, 6-4, în timp ce în șaisprezecimi a trecut cu 6-2, 7-6(6), 6-4 de americanul Sebastian Korda (26 ATP).

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri