Pariuri sportive

Danemarca vs Moldova ponturi pariuri si pronosticuri 28.03.2021

Danemarca vs Moldova se joaca in grupa F a preliminariilor CM. Danezii au inceput cu dreptul campania si, tinand cont ca au o grupa oarecum lejera, au nevoie sa nu se incurce cu echipele mici. Asa cum este si Moldova, care a inceput preliminariile cu un 1-1 acasa contra Faroe.

danemarca

Danemarca – ponturi fotbal

Ponturi Danemarca – Moldova

Ponturi pariuri si pronostic analizat Danemarca vs Moldova

Probabil ca Moldova vine cu gandul ca macar sa marcheze, in contextul in care ultimul sau succes este cu Andorra. Danezii sunt mari favoriti si am sa merg pe under 4, cota 1.50 la Unibet.

Danemarca

  • Are 6-0-1 in ultimele 7 meciuri, astfel ca postura sa de favorita este justificata. A marcat prima in 6 meciuri si a condus la pauza in 5 jocuri, astfel ca se poate incerca si Danemarca marcheaza in ambele reprize, cota 1.41.
  • In ultimele 3 meciuri (2-0-1) prima reusita a venit in primul sfert de ora, astfel ca se poate incerca si un gol rapid din partea gazdelor.
  • Are 3 victorii la rand acasa si a condus fara gol primit la pauza in aceste confruntari. De altfel, a primit gol in prima repriza doar intr-unul din ultimele 8 meciuri.

Formatie probabila: Schmeichel; Dalsgaard, Kjaer, Vestegaard, Maehle; Delaney, Schone; Skov, Damsgaard, Braithwaite; Dolberg.

Moldova

  • N-a castigat de 17 meciuri, reusind numai trei remize in aceste jocuri, intre care si acel 1-1 cu Faroe din primul joc al grupei.
  • Mai mult, in cele 17 meciuri amintite a bifat 13 intalniri in care nu a reusit sa marcheze, ofensiva moldovenilor nereusind sa fie prea productiva.
  • A cedat in 8 meciuri oficiale la rand in deplasare si nu a reusit sa marcheze in 7 dintre acestea. Dar nu a existat decat un singur joc  in care a primit 4 goluri, in Turcia.

Formatie probabila: Namasco; Posmac, Epureanu, Armas; Jardan, Rata, Carp, Ionita, Reabciuk; Damascan, Nicolaescu.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri