Pariuri sportive

Coventry vs Birmingham ponturi Championship 08.12.2023

Coventry vs Birmingham este duelul din runda cu numărul 20 din Championship. Meciul va avea loc vineri, 8 decembrie 2023, începând cu ora 22:00. Se impun gazdele?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Coventry vs Birmingham

Ca formă de moment și moral, Coventry este superioară. Mă aștept să obțină cele 3 puncte, mai ales că joacă pe teren propriu, dar și pentru că Birmingham este o formație modestă in meciurile disputate pe teren străin. Recomand pronosticul “1 solist”, la o cotă de 1.70 la NetBet!

Ponturi Coventry vs Birmingham

Netbet
Netbet

Coventry vs Birmingham

1 solist

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Coventry

  • Coventry a fost la un pas de promovarea în Premier League în sezonul precedent - aceștia s-au luptat cu Luton în finala play-off-ului, acolo unde a fost învinsă la penalty-uri.
  • Echipa pregătită de Mark Robins se află doar pe locul 17, cu 22 de puncte acumulate în 19 etape. Utlimul joc disputat în Championship a fost cu Ipswich, pierdut cu scorul de 2-1.
  • Coventry este fără infrangerei ultimele 10 dueluri directe cu Birmingham. Poate obține un nou succes? 1..70 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Collins - Van Ewijk, Thomas, Kitching, Bidwell - Sheaf, Eccles - Sakamoto, O’Hare, Wright - Godden

Birmingham

  • Birmingham este mai aproape de retrogradare, decât de play-off-ul de promovare. În prezent, aceștia se află pe locul 15, cu 23 de puncte acumulate în 19 de etape.
  • Echipa oaspete vine după o remiză albă, 0-0 pe teren propriu cu Rotherham. Astfel, Birmingham este fără victorie de 8 etape!
  • Birmingham nu a mai câștigat pe terenul celor de la Coventry de mai bine de 15 ani! Se impune din nou? 5.25 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Ruddy - Drameh, Aiwu, Sanderson, Buchanan - Bielik, Bacuna - Miyoshi, Stansfield, Dembele - Jutkiewicz


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri