Pariuri sportive

Corvinul Hunedoara vs Sepsi ponturi Cupa României 31.10.2023

În etapa a 2-a din grupele Cupei României va avea loc duelul dintre Corvinul Hunedoara și Sepsi. Meciul este programat marți, 31 octombrie, de la ora 15:00. Se impune Sepsi?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Corvinul Hunedoara vs Sepsi

Sepsi este pe o pantă ascendentă și mă aștept să continue seria de victorii. Cred că trupa lui Ciobotariu este echipa cu mai multe experiență, mai valoroasă și, cu siguranță, va domină partida. Nu cred că cei de la Corvinul Hunedoara pot produce surpriza, fiind mai mult cu gândul la campionat. Recomand pronosticul “2 solist”, la o cotă de 2.00 la NetBet.

Ponturi Corvinul Hunedoara vs Sepsi

Netbet
Netbet

Corvinul Hunedoara vs Sepsi

2 solist

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Corvinul Hunedoara

  • Corvinul Hunedoara face un sezon cu mult peste așteptări în liga secundă din România. Încă de la primul an de la promovare, hunedorenii se află pe loc de play-off, respectiv locul 3, cu 21 de puncte strânse în 11 etape.
  • Echipa condusă de Florin Maxim a debutat cu dreptul în Cupa României. În primul joc, Corvinul a câștigat contra celor de la Chindia Târgoviște, scor 2-0.
  • Înainte de a da piept cu Sepsi, Corvinul Hunedoara a jucat cu Metaloglobus Bucuesti în deplasare, meci câștigat cu scorul de 2-1.
  • Conform caselor de pariuri, Corvinul este outsider în acest meci - 3.85 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Lefter – Iacob, Nicolae, Manolache, Velisar – Neacșa, Hrezdac – Bradu, Lupu, Coman – Mitran

Sepsi

  • Sepsi este pe o pantă ascendentă. “Covasenii” vin după două victorii consecutive, 5-2 cu FC Botoșani și 0-2 cu FC Voluntari. În prezent, Sepsi ocupă doar locul 9 în Superliga, fiind la două puncte distanță de play-off.
  • Trupa lui Liviu Ciobotariu a debutat cu o remiză în Cupa României, 1-1 în deplasare cu Hermannstadt, deci are mare nevoie de victorie.
  • Ștefănescu & Co. au prima șansă în duelul cu cei de la Corvinul Hunedoara. Obține Sepsi al 3-lea succes consecutiv? 2.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Niczuly – Oroian, Ninaj, Bălașa, Ștefan – Kallaku, Rodriguez – Ștefănescu, Matei, Gheorghe – Safranko


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri