Pariuri sportive

Chindia vs Petrolul 31.10.2023 ponturi Cupa României 31.10.2023

Marți, 31 octombrie, de la ora 18:00 va avea loc meciul Chindia vs Petrolul, contând pentru etapa cu numărul 2 în grupele Cupei României, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Cine se impune?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Chindia vs Petrolul

Petrolul este una din cele mai în formă echipe din Superliga. Mă aștept să continue evoluțiile excelente, mai ales că este cu moralul ridicat după rezultatul bun obținut cu FCSB. Nu cred că cei de la Chindia pot produce surpriză, mai ales că este mai mult cu gândul la campionat. Recomand pronosticul “2 solist”, la o cotă de 2.20 la NetBet.

Ponturi Chindia vs Petrolul

Netbet
Netbet

Chindia vs Petrolul

2 solist

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Chindia

  • Chinda evoluează în liga secundă din România. După 11 etape, gazdele se află pe locul 7 în clasament, fiind la doar un punct distanță de play-off. Cel mai recent joc disputat a fost contra celor de la CSM Reșița, câștigat cu scorul de 4-1.
  • Echipa din Târgoviște a debutat cu o înfrângere în grupele Cupei României. Chindia a pierdut în deplasare contra celor de la Corvinul Hunedoara, scor 2-0.
  • Trebuie spus faptul că cei de la Chindia au câștigat ultimele 3 partide disputate pe teren propriu. Obține al 4-lea succes consecutiv? 3.35 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Răilean – Albu, Plămadă, Marc, Ioniță – Șerban, Bogaciuc, Prejmerean, Golofca – Zivcovic, Moldoveanu

Petrolul

  • Petrolul vine după un rezultat mare, de moral, 2-2 pe teren propriu cu liderul din Superliga, FCSB, meci în care au revenit de la scorul de 0-2. În acest moment, “lupii galbeni” se află pe loc de play-off în campionat, respectiv locul 6, cu 20 de puncte acumulate în 14 etape.
  • Echipa antrenată de Florin Pârvu a început cu dreptul grupele Cupei României, iar în prima etapă a câștigat cu 2-1 pe terenul celor de la Progresul Pecica, echipă de liga a 3-a.
  • De menționat este faptul că Petrolul Ploiești are doar două înfrângeri în tot sezonul! Continuă forma bună cu o victorie? 2.20 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Eșanu – Doua, Meijers, Huja, Dumitriu – Jefferson, Seto, Jair, Petrovic – Musi, Roman


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri