Pariuri sportive

Celta Vigo vs Sevilla ponturi La Liga 04.11.2023

În etapa a 12-a din La Liga va avea loc duelul dintre Celta Vigo și Sevilla. Meciul este programat sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 19:30 pe “Estadio de Balaídos”. Vedem goluri?

Sevilla

Ponturi pariuri și pronostic analizat Celta Vigo vs Sevilla

Celta Vigo și Sevilla au mare nevoie de puncte, atât pentru moral, cât și pentru a urca în clasament. Mă aștept la un joc deschis, în care să vedem goluri, așa cum am avut parte și în precedentele întâlniri (8 din ultimele 10 partide directe am avut parte de reușite de ambele părți. Recomand pronosticul “ambele marchează”, la o cotă de 1.75 la Unibet!

Ponturi Celta Vigo vs Sevilla

Unibet
Unibet

Celta Vigo vs Sevilla

ambele marchează

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Celta Vigo

  • Celta Vigo este într-o formă foarte slabă înainte de jocul cu Sevilla. “Los Celestes” sunt fără victorie de 7 etape, timp în care au înregistrat 2 remize și nu mai puțin de 5 înfrângeri. De altfel, Aspas & Co. au obținut o singură victorie în acest sezon!
  • Cel mai recent joc a fost cu amatorii de la Turegano în Cupa Regelui, câștigat fără emoții, scor 0-4.
  • În acest moment, echipa pregătită de Rafa Benitez este pe loc retrogradabil, respectiv locul 18, cu 6 puncte strânse în 11 etape.
  • Celta Vigo a câștigat doar de două ori cu Sevilla în ultimele 10 partide directe. Poate obține un nou succes? 2.65 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Villar - Vazquez, Starfelt, U. Nunez, M. Sanchez - De la Torre, Tapia, Dotor, Perez - Aspas, Larsen

Sevilla

  • Sevilla face un sezon cu mult sub așteptări. Andaluzii au obținut doar două victorii în primele 10 etape! Ultimul joc disputat a fost în Cupa Regelui cu amatorii de la Quintanar de la Orden, câștigat cu scorul de 3-0.
  • Echipa condusă de Diego Alonso se află doar pe locul 14 în La Liga, cu 10 puncte, având doar 4 lungimi peste zona locurilor retrogradabile.
  • Sevilla joacă și în grupele Europa League, alături de Arsenal, Lens și PSV, acolo unde după 3 runde este fără victorie și ocupă locul 3.
  • Domină dueluri directe cu cei de la Celta Vigo, fiind fără înfrângere în ultimele 6 întâlniri (3 remize și 3 victorii). Se impun din nou Sergiu Ramos & Co. ?

ECHIPA PROBABILĂ: Nyland - Juanlu, Gudelj, Nianzou, Acuna - Rakitic, Soumare, Jordan - Ocampos, En-Nesyri, Lukebakio


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri