Pariuri sportive

Celta Vigo vs Real Sociedad ponturi La Liga 20.01.2024

Sâmbătă, în data de 20 ianuarie, cu începere la ora 22:00, se va juca partida dintre Celta Vigo și Real Sociedad, ce contează pentru runda cu numărul 21 din La Liga, urmând să se desfășoare pe “Estadio de Balaídos”. Meci echilibrat?

Real Sociedad

Ponturi pariuri și pronostic analizat Celta Vigo vs Real Sociedad

Celta Vigo și Real Sociedad sunt într-o formă bună înainte de jocul direct, motiv pentru care mă aștept la un duel echilibrat, cu puține reușite. De altfel, 4 din ultimele 5 întâlniri s-au încheiat cu maxim două goluri marcate. Recomand pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.60 la Unibet!

Ponturi Celta Vigo vs Real Sociedad

Unibet
Unibet

Celta Vigo vs Real Sociedad

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Celta Vigo

  • Celta Vigo este pe o pantă ascendentă, fiind fără înfrângere de 4 jocuri, timp în care a înregistrat 3 victorii și 1 remiză. Recent, “celții” s-au calificat în sferturile Cupei Spaniei, după victoria cu 3-1 în fața Valenciei.
  • În La Liga, echipa pregătită de Rafa Benitez este doar pe locul 16, cu 17 puncte strânse în 20 de etape - are doar două lungimi peste “zona roșie”.
  • O singură dată a câștigat Celta Vigo în ultimele 10 dueluri directe contra celor de la Real Sociedad. Poate obține un nou succes? 3.40 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Guaita – Mingueza, Nunez, Dominguez, Sanchez – Perez, Beltran, Tapia, Swedberg – Aspas, Larsen

Real Sociedad

  • Real Sociedad este una dintre echipele bune din Spania. În prezent, bascii se află pe locul 6, cu 32 de puncte acumulate în 20 de etape, fiind la 9 lungimi distanță de locurile de Liga Campionilor.
  • Echipa antrenată de Alguacil vine după o calificare în sferturile Cupei Spaniei, după victoria cu 2-0 contra celor de la Osasuna. Astfel, Sociedad rămâne cu o singură înfrângere în ultimele 14 jocuri disputate în toate competițiile.
  • Trebuie spus faptul că trupa de pe “San Sebastian” s-a calificat în optimile Champions League, după ce a încheiat pe primul loc o grupă cu Inter, Salzburg și Benfica.
  • Real Sociedad este neînvinsă în ultimele 7 dueluri directe cu Celta Vigo (5 victorii și 2 remize). Se impune din nou? 2.45 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Remiro – Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Tierney – Mendez, Zubimendi, Merino, Zakharyan – Silva, Oyarzabal


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri