Pariuri sportive

Cagliari vs Lazio ponturi Serie A 10.02.2024

Meciul dintre Cagliari și Lazio se joacă sâmbătă, 10 februarie, în runda cu numărul 24 din Serie A. Partida va avea loc pe “Unipol Domus”, cu începere de la ora 16:00. Pariem pe goluri!

Lazio vs Inter Milan

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cagliari vs Lazio

Forma de moment a celor două echipe lasă de dorit, motiv pentru care voi evita un pariu 1x2. Cagliari și Lazio sunt destul de inconstante în 2024, ambele având mare nevoie de puncte. Mă aștept la un duel cu puțin reușite, așa cum au fost și precedentele. Recomand pronosticul sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.60 la Unibet!

Ponturi Cagliari vs Lazio

Unibet
Unibet

Cagliari vs Lazio

sub 2.5 goluri

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Cagliari

  • Cagliari a jucat modest în acest sezon. Nou-promovata are doar 4 victorii în primele 23 de etape. În ultimul joc disputat a pierdut cu AS Roma, scor 4-0, acesta fiind al 13-lea eșec din actuala stagiune.
  • În acest moment, echipa pregătită de Ranieri este penultima în Serie A, cu 18 puncte, fiind la doar o lungime distanță de primul loc care se salvează de la retrogradare.
  • “Rossoblu” nu a mai câștigat cu Lazio de mai bine de 10 ani. Poate obține un nou succes? 3.70 este cota pentru un nou succes!

ECHIPA PROBABILĂ: Scuffet - Wieteska, Mina, Dossena - Zappa, Nandez, Makoumbou, Prati, Azzi - Luvumbo, Petagna

Lazio

  • Lazio vine după o înfrângere, 3-1 cu Atalanta. Astfel, rămâne fără victorie de 3 jocuri (două înfrângeri și o remiză).
  • În prezent, “Vulturii” se află doar pe locul 9 în Serie A, cu 34 de puncte strânse în 22 de etape, fiind la nu mai puțin de 5 lungimi distanță de un loc de Champions League.
  • “Biancocelesti” nu au pierdut în ultimele 17 dueluri directe cu cei de la Cagliari, timp în care au reușit 3 remize și 14 victorii - în tur, Lazio a câștigat cu 1-0. Se impun din nou Immobile & Co. ? 2.15 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Provedel - Lazzari, Gila, Romagnoli, Marusic - Guendouzi, Cataldi, Alberto - Isaksen, Immobile, Anderson


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri